Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

...τι "έβγαλαν" από τους "Αγίους Αναργύρους" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο αγώνας δικαιώθηκε (;)
οι εργαζόμενοι σε κώμα...

Νομοτεχνικές βελτιώσεις

(...)
2. Οι παράγραφοι 2 (Για τον υπολογισμό του ετήσιου μέσου όρου του προσωπικού πλήρους απασχόλησης...) και 3 (Για την αξιολόγηση του κριτηρίου αυτού λαμβάνεται υπόψη και το προσωπικό που απασχολείται σε συνδεδεμένες με τον υποψήφιο επιχειρήσεις...) του άρθρου 2 της τροπολογίας αποσύρονται και οι παράγραφοι 4 έως και 10 του ίδιου άρθρου αναριθμούνται σε 2 και 8 αντίστοιχα.

Κατά τ' άλλα...

Ψηφίστηκε η τροπολογία
υπέρ της διαπλοκής


Απεργιακή ενημέρωση

Με τις ψήφους Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ πέρασε από το θερινό τμήμα της Βουλής η τροπολογία που ικανοποιεί στο μέγιστο όλες τις απαιτήσεις των εκδοτικών συμφερόντων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να αποχωρήσει από τη Βουλή, εκφράζοντας διαφωνίες για τη διαδικασία που επέλεξε η κυβέρνηση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το ΚΚΕ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία και επίσης αποχώρησε. Η ΔΗΜΑΡ καταψήφισε.

Γεγονός είναι πως ο κλάδος των ΜΜΕ πιάστηκε κυριολεκτικά στον ύπνο, χωρίς να δώσει καμία μάχη. Οι επιχειρήσεις ΜΜΕ έχουν το πράσινο φώς για συγχωνεύσεις και απολύσεις τουλάχιστον του 50% του προσωπικού τους.

Το “αστείο” είναι πως η κυβερνητική πλευρά υπερασπίστηκε τα δώρα στους εκδοτικούς ομίλους, με επιχείρημα πως κινδυνεύουν να κλείσουν και θα μείνουν άνεργοι εργαζόμενοι!
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Στους Αγ. Αναργύρους της UEFA και ο Παναθηναϊκός, για να μη χαλάσει η διάθεση μερικών "γαύρων" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ ανώνυμος 12:03 - ... αναμενόμενο αγαπητέ ... αναμενόμενο ... σιγά που θα πέρναγε από το καφενείο των Βέλγων ... η καφετέρια της Λεωφόρου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή