Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 9/6 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Νέο Δ.Σ. στο ΙΚΑ

Μετά την παραίτηση του Ροβέρτου Σπυρόπουλου "για προσωπικούς λόγους", το νέο ΔΣ του ΙΚΑ - μετά την παρέλευση του εύλογου χρόνου για τον τυπικό διορισμό του (έγκριση από την επιτροπή του άρθρου 49Α της Βουλής, δημοσίευση σε ΦΕΚ) - διαμορφώνεται ως εξής:

Διοικητής: Γιάννης Θεωνάς

Υποδιοικητής: Γιάννης Δούκας

Υποδιοικητής: Διονύσης Καλαματιανός

Υποδιοικητής: Βασιλική Τριανταφυλλίδη (παραμένει)

(πηγή: dikaiologitika.gr)
---
ΠΟΣΠΕΡΤ:
Συλλαλητήριο και τρισάγιο
στη μνήμη των νεκρών της ΕΡΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

- Για να τιμήσουμε έναν μοναδικό, αταλάντευτο, αδιάκοπο, ανένδοτο αγώνα.
- Για τη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων και αλληλέγγυων
(ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΡΙΣΑΓΙΟ)
- Για τη δημοκρατία, την αποτίναξη των μνημονίων και
την αξιοπρέπεια του λαού και την ανάταξη χώρας.

Πετύχαμε την πρώτη μεγάλη νίκη

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για όσα μαζί διεκδικήσαμε

Οι εργαζόμενοι, σας θέλουμε συμπαραστάτες και οδηγούς αυτού του αγώνα [Read more…]
---
Στον αέρα και οι 19
Περιφερειακοί αυτή την Πέμπτη

Και οι 19 Περιφερειακοί σταθμοί της ΕΡΤ -όπως είναι πλέον το νέο τους όνομα- θα βγουν στον αέρα αυτή την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015. Ακόμη κι αν υπάρξουν τεχνικά προβλήματα με την παραγωγή προγράμματος από κάποιους τοπικούς σταθμούς, θα υπάρχει σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΤ.
---
Ώρα αποφάσεων για τον περιφερειακό Τύπο

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον τοπικό Τύπο συγκαλείται η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων στην Αθήνα. Η συνέλευση του ΣΗΠΕ θα γίνει στις 21 Ιουνίου στα Καμένα Βούρλα, ενώ πριν από τη συνέλευση οι εκδότες διοργανώνουν ημερίδα για τον περιφερειακό Τύπο, στην οποία θα προσκληθούν και κυβερνητικά στελέχη.
---
Νέος σχεδιασμός για την “Espresso”

Νέος σχεδιασμός και νέο layout για την «Espresso» του Γ. Φιλιππάκη. Η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει ανανεωμένη μέσα στο καλοκαίρι, αντιγράφοντας τη γερμανική «Bild».
---
Νέα συνεδρίαση στο MEGA

Νέα συνεδρίαση του ΔΣ του MEGA σήμερα. Εκτιμάται πως θα συζητηθεί εκ νέου το ζήτημα της ληφθείσας απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τηλεοπτικής εταιρείας σε συνδυασμό με τις κρίσιμες εξελίξεις στην οικονομία και στο πολιτικό σκηνικό.
---
Αποφασίζει
για την έξοδο από το Χ.Α.
η "Καθημερινή ΑΕ"

Σήμερα, Τρίτη 9 Ιουνίου, η έκτακτη γενική συνέλευση της Καθημερινής ΑΕ αποφασίζει για την έξοδο της εταιρείας από το Χρηματιστήριο.
---
ΕΣΗΕΑ - "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι":
Αντιπροσωπευτικό αναλογικό προεδρείο, τώρα

(...) Η εντολή που μας δίνει το αποτέλεσμα των εκλογών είναι εντολή άμεσης συγκρότησης προεδρείου για την αντιμετώπιση των σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο. Οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι πιστεύουμε ότι κατά την πρώτη συνεδρίασή του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο οφείλει και πρέπει να συγκροτηθεί σε αναλογικό αντιπροσωπευτικό προεδρείο, τηρώντας τις επιταγές της απλής και άδολης αναλογικής (...)
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλώ στο τρισάγιο για τους νεκρούς της ΕΡΤ να μνημονεύουν και οι νεκροί απο τις εφημερίδες που έκλεισαν μην τους λησμονείται αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή