Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

... το συνεταιριστικό i-dreamteam.gr είναι εδώ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το πρώτο αθλητικό συνεταιριστικό σάιτ !

Στον αέρα το Idreamteam.gr

Τα ονόματα που απαρτίζουν

τη δυνατή δημοσιογραφική ομάδα


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ανέβηκε στο διαδίκτυο το πρώτο αθλητικό σάιτ που λειτουργεί σε συνεταιριστική βάση.

Μια σημαντική σε αριθμό – και, κυρίως, σε κύρος – ομάδα αθλητικών συντακτών προχώρησε στο διαδικτυακό τόλμημα στοχεύοντας στην υπεύθυνη αθλητική ενημέρωση και στα άρθρα Γνώμης. Ο χρόνος προετοιμασίας του σάιτ ήταν σχετικά μικρός, η αρχική εντύπωση από πλευράς παρουσίασης και ανάδειξης των θεμάτων καλή και οι όποιες ατέλειες σε ένα εγχείρημα που γίνεται με τη διαδικασία του επείγοντος, αναπόφευκτες - αλλά σίγουρα αναστρέψιμες.

Η ονομασία του νέου σάιτ είναι i-dreamteam (idreamteam.gr, η διεύθυνσή του) και συνειρμικά δεν απέχει από την πραγματικότητα. Γιατί πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, τον συντονισμό τής οποίας έχει αναλάβει ο Βασίλης Βέργης και την αποτελούν οι:

Νίκος Ασημακόπουλος, Γιάννης Μηνδρινός, Λάκης Μπέλλος, Γιάννης Ξενάκης, Αντώνης Φουντής, Γιώργος Μανετάκης, Στέφανος Κούμπης, Μιχάλης Μορφονιός, Σάββας Λιβάνιος, Όλγα Νικολαΐδου, Άντζελα Βέργη, Περικλής Στέλλας, Σπύρος Τσάμης, Γιώργος Κογκαλίδης, Ευθύμης Ασημακόπουλος, Διονύσης Μαρίνος, Γιώργος Κούβαρης, Γιάννης Σταυρόπουλος και (από την Ολλανδία!) ο Άγγελος Αναστασόπουλος.

Στο τεχνικό κομμάτι πολύτιμη είναι η συνδρομή του Δημήτρη Ρακόπουλου.

** Ευχές από καρδιάς αυτή η πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια να μακροημερεύσει και να ανοίξει νέους δρόμους στην Ενημέρωση.
---
πηγή: http://harddog-sport.blogspot.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου