Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΔΟΛ - Θαύμα!.. Χρήματα βρέθηκαν για τον Ιανουάριο 2016 !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Σχόλιο "Α": ... και "πριν ή δις αλέκτορα φωνήσαι..." χρήματα βρέθηκαν για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2016! ... πώς γίνεται και παραμονές ή ανήμερα συνελεύσεων των απλήρωτων ανοίγει το σεντούκι, είναι κάτι που οφείλει να ασχοληθεί η οικονομική επιστήμη ... τώρα ... σε ό,τι αφορά στο "γενικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης" δεν προοιωνίζεται τίποτα το καλό η ανακοίνωση - η εκ του Γραφείου του Προέδρου εκπορευόμενη ... η εμπειρία μας σε αναδιαρθρώσεις μάς λέει ότι από πίσω κρύβονται απολύσεις ... και φυσικά τέτοιες ώρες δεν μιλάμε για τέτοια ... καλό είναι η σημερινή Συνέλευση να μην αποπροσανατολιστεί - για ακόμη μια φορά - από την Ανακοίνωση του Προέδρου ... είθε ... Υ.Γ.: α, και μην ακούσω ότι η εξέλιξη αυτή (50% Ιανουαρίου) έγινε "κατόπιν ενεργειών μου" ... έτσι κ.κ. συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι - απρόσωποι;

Και η σχετική ανακοίνωση:

ΔΟΛ Γραφείο Προέδρου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
  1. Έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου μετά το πέρας της εργάσιμης ημέρας θα καταβληθεί το 50% της μισθοδοσίας μηνός Ιανουαρίου 2016.
  2. Στις 18 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί στους εργαζόμενους το γενικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της εταιρείας με το οποίο θα διασφαλισθεί η εξυγίανση του ΔΟΛ.
Δεδομένων των συνεχιζομένων διαπραγματεύσεων για την κεφαλαιακή ενίσχυση του Οργανισμού είναι προφανές ότι δεν μπορούν να ανακοινωθούν στοιχεία που αφορούν στην αναδιοργάνωση του ΔΟΛ.

Από τη Διοίκηση

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου