Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

... ο Αρβανίτης (λέγε με Ιβάν) τηλεφωνεί σε δημοσιογράφους ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ζωντανό παραμένει το σενάριο
συνεργασίας Σαββίδη - Βαρδινογιάννη


Χωρίς να χάσει χρόνο ο Κώστας Αρβανίτης έπιασε δουλειά στο νέο υπό σύσταση κανάλι του Ιβάν Σαββίδη…

Η πληροφορία προέρχεται από πρόσωπα που δέχθηκαν τηλεφωνική κρούση από το στέλεχος του νέου καναλιού, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο δυναμικό του σταθμού. Οι οχλήσεις του Κώστα Αρβανίτη ήταν αποκλειστικά σε δημοσιογράφους σε μια πρώτη προσπάθεια να στηθεί ο ενημερωτικός τομέας.

Την ίδια ώρα – άλλες πηγές, υποστηρίζουν ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις του νέου υπερθεματιστή με την πλευρά Βαρδινογιάννη, διερευνώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας στο STAR. Ακριβέστερα όμως, λόγω της απουσίας του Ιβάν Σαββίδη στο εξωτερικό οι συζητήσεις θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα.

Με άλλα λόγια το σενάριο της συνεργασίας των δυο πλευρών παραμένει ανοιχτό και δεν έχει κλείσει – ακόμη τουλάχιστον, παρά τα όσα ακούγονται σχετικά με τις επιθυμίες του αμερικανικού παράγοντα.

Ωστόσο η σιωπή με την οποία καλύπτονται οι συζητήσεις των δυο, μοιραία γεννά πολλές απορίες… Οι οποίες αυξάνονται και μπερδεύουν τα πράγματα, σε συνδυασμό με την πρωτοβουλία του Κώστα Αρβανίτη να τηλεφωνεί – όπως αναφέρεται πιο πάνω, σε δημοσιογράφους για να ενταχθούν στο δυναμικό του νέου σταθμού… Αφού ακόμη είναι σε εξέλιξη η συζήτηση του Ιβάν Σαββίδη με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για το STAR.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση θα επιθυμούσε τη σύμπραξη Σαββίδη – Βαρδινογιάννη, δεδομένου ότι θα εξασφάλιζε τη συνέχιση της λειτουργίας του STAR, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τους κραδασμούς που δέχεται από τους εργαζόμενους των καναλιών που δεν αδειοδοτήθηκαν.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου