Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

... Παππάς - ΣΚΑΪ και "αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Έπεσαν οι τόνοι από τον ΣΚΑΪ
μετά την επίσκεψη Παππά


Φειδωλός ο υπουργός στις απαντήσεις που έθεσε η διοίκηση του καναλιού

Θετικά μπορεί να αποτιμηθεί – από την πρώτη κιόλας στιγμή, η επίσκεψη και το γεύμα Παππά, Κρέτσου στον ΣΚΑΪ… Αφού μια προσεκτικότερη ματιά στις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού, διαπιστώνει κανείς οι τόνοι έχουν πέσει ελαφρώς, ενώ η αντιπολίτευση στο πρόσωπο του υπουργού Επικρατείας εμφανίζει σημάδια υποχώρησης.

Τώρα ως προς το πολιτικό σκέλος της επίσκεψης των στελεχών της κυβέρνησης στο Φάληρο, ήταν εξαιρετικά φτωχό… για αυτό και εχθές αναδείξαμε το juicy παρασκήνιο από την παρουσία των δημοσιογράφων στο τραπέζι.

Ήταν φτωχό όμως, διότι ο υπουργός Επικρατείας εμφανίστηκε εξαιρετικά φειδωλός στις απαντήσεις του, για τα βασικά θέματα που τέθηκαν από την πλευρά της διοίκησης του καναλιού στο γεύμα.

Συγκεκριμένα όταν ο Νίκος Παππάς ρωτήθηκε για τις τροπολογίες που ετοιμάζει η κυβέρνηση συμπληρωματικά στο νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, φέρεται να μην απάντησε για το χρόνο που θα κατατεθούν – σε αντίθεση με το ρεπορτάζ, που υποστηρίζει ότι θα συμβεί άμεσα. Επίσης φέρεται να μην ξεκαθάρισε τις προθέσεις του όταν ρωτήθηκε για τη δημιουργία πλατφόρμας διαφήμισης… Όπως ούτε και για το πότε θα υπογραφεί η υπουργική απόφαση για τους τελικούς υπερθεματιστές, ώστε να ξεκινήσει να μετρά ο χρόνος των 90 ημερών για τη δημιουργία του νέου τηλεοπτικού τοπίου.
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Ποιός δημοσιογράφος τον ρώτησε για το ανείσπρακτο αγγελιόσημο, ο Μπάμπης ή ο Αρης, χτύπησε το τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή και δεν άκουσα το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή