Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

... ΣΚΑΪ - και απεργοσπάστες και υποκριτές ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Έσπασαν" την στάση εργασίας


Με σύνθημα «στο μαύρο που απειλεί τις ζωές μας απαντάμε δυναμικά» και αίτημα τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας με συλλογικές συμβάσεις, η ΕΤΙΤΑ, η ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ προκήρυξαν 5ωρη στάση εργασίας από τις 10.00 έως τις 15.00 σήμερα (Δευτέρα) για όλους τους τεχνικούς, δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (ALPHA, ANTENNA, ΑΡΤ T.V, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR CHANNEL ΚΑΙ EPSILON TV).

Η στάση εργασίας αποφασίστηκε προκειμένου οι εργαζόμενοι στα κανάλια να συμμετάσχουν μαζικά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται από τις 10:30 π.μ. στην είσοδο της Βουλής των Ελλήνων.

Κι ύστερα, πάρα πολλοί εργαζόμενοι κυρίως του ΣΚΑΪ -όπως διαπιστώθηκε- την έσπασαν την στάση εργασίας.

Συνεπώς τελικά, δεν θέλησαν να διαμαρτυρηθούν έμπρακτα για το «μαύρο στην Ενημέρωση του λαού» με τον νόμο για τις άδειες του Νίκου Παππά και για τις απειλούμενες θέσεις εργασίας τους στην ιδιωτική τηλεόραση, οι οποίες, όπως μας έχουν πει (μαζί με το αφεντικό τους, τον Γ. Αλαφούζο και τους άλλους βαρόνους), απειλούνται να χαθούν από τη βορειοκορεάτικη κυβέρνηση Τσίπρα.

Λίγη ντροπή, δεν βλάπτει.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου