Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 13/10 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αποχώρηση Σταυρόπουλου από τα “Επίκαιρα”

Αποχώρησε από το περιοδικό “Επίκαιρα” ο σκιτσογράφος Στάθης (Σταυρόπουλος) καθώς εδώ και καιρό δεν γίνονται πληρωμές. Το περιοδικό από εβδομαδιαίο θα μετατραπεί σε 15νθήμερο.
---
Γενέθλια...

Την Πέμπτη 13/10 το «Αθηνόραμα» γιορτάζει τα πρώτα του 40 χρόνια - κυκλοφόρησε στις 16 Οκτωβρίου 1976.

Το “Πρακτορείο”, το περιοδικό του ΑΠΕ ΜΠΕ, συμπληρώνει ένα χρόνο ζωής.
---
Απειλές και ύβρεις εναντίον δημοσιογράφων

Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας καταγγέλλει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα από μια μικρή μερίδα ατόμων που δηλώνουν υποστηρικτές της ιστορικής ομάδας της Αναγέννησης Καρδίτσας εκδηλώνονται ανησυχητικά φαινόμενα απειλών και ύβρεων εναντίον δημοσιογράφων.
---
Συζήτηση επί των προσφυγών των καναλιών

Περίπου 5 ώρες κράτησε η Διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ επί της συνταγματικότητας ή μή του νόμου 4339/ 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο ζήτημα που συζητήθηκε ήταν το παραδεκτό ή όχι των προσφυγών.
---
Δεν είδαμε τα πλάνα με τις ύβρεις περί

“αναρχοάπλυτων” και “ανθέλληνων” στο ΣΚΑΪ

Πρέπει να χάθηκαν τα πλάνα. Δεν εξηγείται αλλιώς πως στην ρεπορτάζ με υλικό από το Internet του ΣΚΑΪ από το Ωραιόκαστρο δεν υπήρχαν τα αποσπάσματα από τον ωραίο Έλληνα γονέα που μιλούσε για “αναρχοάπλυτους” και “ανθέλληνες” απευθυνόμενος στα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, έξω από το σχολείο. Ήρθε η ώρα στο ΣΚΑΪ να αντιληφθούν πως απευθύνονται σε πιο ενημερωμένο κοινό και λίαν σύντομως σε μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού, εξαιτίας της αδειοδότησης.
---
Συμπαράσταση στην 24ωρη απεργία της

ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ στον τηλεοπτικό σταθμό TRT

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) εκφράζει τη συμπαράστασή του στην απεργία που κήρυξε η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας στον τηλεοπτικό σταθμό TRT, αντιδρώντας στις νέες απολύσεις δημοσιογράφων του καναλιού, μετά «τις πολλές απολύσεις διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών και δημοσιογράφων, απογυμνώνοντας νευραλγικούς τομείς της λειτουργίας του».

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου