Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 13/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Ο Ν. Χατζηνικολάου στην παρουσίαση
του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.
---
Παραίτηση Παντελάκη από 9.84

Την παραίτηση του από τη διεύθυνση του Αθήνα 984 υπέβαλλε ο Γιάννης Παντελάκης, σύμφωνα με πληροφορίες. Στο σταθμό δεν ανανεωθηκαν 10 συμβάσεις εργαζομένων αν και υπήρχε σχετική διαβεβαίωση από τη διοίκηση του δήμου Αθηναίων.
---
Μείωση του αιτήματος

αποζημίωσης για Πετρουλάκη

Με δραστικό περιορισμό του αιτήματος για αποζημίωση, από τα δύο εκατομμύρια ευρώ που ήταν στην αρχή, στις 100 χιλιάδες ευρώ, εκ μέρους του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου, που είχε καταθέσει και την αγωγή, συζητήθηκε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή του που εστρέφετο κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη, σκιτσογράφου και αρθρογράφου αλλά και κατά του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος όμως έχει στο μεταξύ αποχωρήσει πλήρως από την ιστοσελίδα Protagon.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.kathimerini.gr/
---
Αύριο η απόφαση του ΣτΕ

για τις άδειες στην TV

Αύριο στις 10.00 το πρωί θα ξεκινήσει η ανάγνωση της απόφασης της Ολομέλειας του ΣτΕ, επί της προσφυγής της ΕΙΤΗΣΕΕ για το νομο 4339/2015 του Νίκου Παππά. Η διάταξη που εκχωρεί την αρμοδιότητα της χορήγησης των αδειών απο τη ΓΓΕΕ αντί για το ΕΣΡ. Το ενδιαφέρον τώρα εστιάζεται στα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσουν οι δικαστές για να ερμηνεύσουν μεταξύ άλλων και το σημερινό καθεστώς στην τηλεόραση όπως έχει διαμορφωθεί ως σήμερα. Και εκεί θα βρίσκεται το σημείο “κλεδί” αν δηλαδή θα αναγνωρίζει την υφιστάμενη λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών ως νόμιμη, ή θα παραπέμπει στην αναγκαιότητα μιας νέας αδειοδότησης.
---
ΕΣΗΕΑ:

Ως τις 13 Απριλίου οι δηλώσεις
“πόθεν έσχες” των δημοσιογράφων

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι, σύμφωνα με τροπολογία, που ψηφίστηκε σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής, η υποχρέωση υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων (πόθεν έσχες), της οποίας η προθεσμία έληγε την 15η Ιανουαρίου 2017, παρατείνεται έως και την 13η Απριλίου 2017.

Την εύλογη παράταση της προθεσμίας είχε ζητήσει με επιστολή του το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ προς τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
Οι συζητήσεις της Χούκλη

με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη μέρα

Σε συζήτηση με τη διοίκηση του ΑΝΤ1 TV βρίσκεται απο χθες η Μαρία Χούκλη ενόψει των δομικών αλλαγών στην ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού. Η δημοσιογράφος εξετάζει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της, μετά και τις εναλλακτικές προτάσεις συνεργασίας που κατέθεσε το κανάλι, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου