Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Μουλόπουλος: «Δεν θα γίνει ο ΔΟΛ όργανο του ΣΥΡΙΖΑ»

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Δεν είμαι επενδυτής,
διοίκηση θα προσφέρω"


Την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες οι τράπεζες προβαίνουν σε αίτηση εκκαθάρισης εν λειτουργία του ΔΟΛ πιθανότατα εντός της σήμερον, ο κ. Βασίλης Μουλόπουλος δεν ήταν καν στον ΔΟΛ.

Όπως εξήγησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha 989, είχε κάποιες δουλειές να κάνει και γι' αυτό δεν είχε πάει ακόμη στο νέο του γραφείο, προκειμένου να πιάσει... δουλειά. Τόνισε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για σωθεί ο ΔΟΛ, αγνοώντας προφανώς ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ανέλαβαν δράση πριν από αυτόν, ορίζοντας εκκαθαριστή και ειδικό διαχειριστή την εταιρία Grant Thornton!

Στη συνέντευξή του ο κ. Μουλόπουλος είπε ότι επέστρεψε στον ΔΟΛ μετά από παράκληση του κουμπάρου του κ. Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος και θα ασκεί τη διοίκηση: «Όπως ξέρετε στον Οργανισμό είχα 35 συναπτά έτη από διάφορες θέσεις. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τους συναδέλφους, ούτε από τον Σταύρο Ψυχάρη. Είχα δηλώσει και παλαιότερα ότι αν μου ζητούσαν βοήθεια θα την έδινα Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ, μην επικεντρωθούμε μόνο εκεί, γιατί όλα αυτά που λέγονται γίνονται για πολιτικά παιχνίδια».

«Διοίκηση θα προσφέρω. Δεν είμαι επενδυτής. Πρέπει να μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και θα προσπαθήσω να το κάνω σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση».

Οσον αφορά τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης είπε: «Με άλλες μεταγραφές δεν τους είδα να ανησυχούν. Μήπως θεωρούν τσιφλίκια τους όλα αυτά και δεν θέλουν να τα χάσουν; Δεν πρόκειται να γίνει το συγκρότημα όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του ΔΟΛ. Η κριτική απέναντι στην κυβέρνηση θα συνεχιστεί, αυτός είναι ο ρόλος των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης. Απλώς η κριτική δεν πρέπει να είναι πεζοδρομίου».

Παράλληλα τόνισε πως «το σημαντικότερο είναι να μην κλείσουν τα έντυπα, γιατί είναι πολύ δύσκολο μετά να ανοίξουν ξανά και είναι πολύ κακό και για τους εργαζόμενους. Ο στόχος είναι αυτός. Επίσης, πρέπει να βρεθεί κάποιος επενδυτής, ελπίζω όμως ότι αν διευθετηθούν ορισμένα πράγματα θα υπάρξει επενδυτικό ενδιαφέρον», ενώ πρόσθεσε πως ουδέποτε ενήργησε ως Δούρειος Ίππος και όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν το έκανα στα νιάτα μου, δεν θα το κάνω σήμερα».

Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα είναι πολύ επιφυλακτικοί απέναντι στη νέα «σωτηρία» που ανακοινώθηκε χτες βράδυ και περιμένουν αν μη τι άλλο, να τους μιλήσει ο άφαντος προς το παρόν κ. Μουλόπουλος, την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν με χίλια.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου