Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

... "Αυγή" και Μουλόπουλος πήραν διαζύγιο ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Αφαιρέθηκε το όνομά του
από την ταυτότητα της εφημερίδας


Πολιτική θύελλα προκαλεί η πρόταση του ΔΟΛ και η αποδοχή της από τον Βασίλη Μουλόπουλο να αναλάβει την τύχη του συγκροτήματος.

Η αντίδραση των κομμάτων ήταν άμεση, καθώς είτε με επίσημες ανακοινώσεις είτε με τοποθετήσεις στελεχών τους, έσπευσαν να καταδικάσουν αυτό που ουσιαστικά είναι μια κυβερνητική ανάμειξη σε έναν δημοσιογραφικό οργανισμό. Επισημαίνουν εξάλλου πως με την στάση της αυτή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εκβιάζει τον εκδότη, χρησιμοποιώντας για τον σκοπό αυτό τις δικαστικές του εκκρεμότητες.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου κάνει λόγο για προσωπική επιλογή του Βασίλη Μουλόπουλου.

Η "Αυγή" πάντως, από την πλευρά της, αφαίρεσε το όνομα του δημοσιογράφου από την ταυτότητα της εφημερίδας.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. To λογαριασμό, βέβαια, θα τον στείλετε και αυτόν στον ελληνικό λαό. Για να μπορεί ο κάθε κ. Μουλόπουλος να υπηρετεί το ....λειτούργημά του από το μετερίζι του ΔΟΛ και ο κυρ Σταύρος να απολαμβάνει τις βίλλες του και τα κόττερά του. Ας είναι καλά τα αποθεματικά των ταμείων, ο ΕΝΦΙΑ, η εισφορά αλληλεγγύης, κούρεμα ΕΚΑΣ και επικουρικών και ό,τι άλλο σκαρφιστείτε στο μέλλον. Γίνεται να κλείσει η Ακρόπολη; Οχι βέβαια. Ε, δεν γίνεται να κλείσει και ο ΔΟΛ. Τον χρειάζεστε, άλλωστε, τρία μνημόνια υπερασπίστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή