Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

... η "επανάσταση" των δημοσιογράφων του ΔΟΛ δεν είναι εδώ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Που είναι και τι κάνουν
οι «επαναστάτες» δημοσιογράφοι του ΔΟΛ;


Δεν ξέρω ποιο είναι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ και του Σταύρου Ψυχάρη που έφερε τον Βασίλη Μουλόπουλο ως... σωτήρα και... διασώστη άλα Baywatch στον ΔΟΛ. Όποιο και αν είναι, μυρίζει διαπλοκή δέκα ώρες δρόμο. 


Είναι αυτό που δεν θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ή, μάλλον, αυτό που θα... έκανε, θα καταπολεμούσε τη διαπλοκή. Αλλά ας αφήσουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ που ούτως ή άλλως είναι μία απογοήτευση, ας αφήσουμε και τον Ψυχάρη που πιάνεται από τα μαλλιά του και είχε κι έναν ανακριτή να αντιμετωπίσει σήμερα. Ας αφήσουμε και τον κάθε ενδιάμεσο Μουλόπουλο που μπορεί να είναι απεσταλμένος ή να ικανοποιεί απλώς τη ματαιοδοξία του (ή μπορεί και να έχει όντως αγαθές προθέσεις).

Τι κάνουν λοιπόν οι «επαναστάτες» δημοσιογράφοι του ΔΟΛ, των ΝΕΩΝ, του ΒΗΜΑτος και του Βήμα FM που κραυγάζουν «κάτω η χούντα του ΣΥΡΙΖΑ»; Γιατί συνεχίζουν να δουλεύουν απλήρωτοι (έξι μήνες!) εξυπηρετώντας έτσι την ανίερη συμφωνία Ψυχάρη-ΣΥΡΙΖΑ; Όταν θα μπορούσαν με μία απεργία ή, ακόμα καλύτερα, με επίσχεση εργασίας να «νεκρώσουν» αυτόματα τα ΜΜΕ του ΔΟΛ δίνοντας με τον τρόπο αυτό την πιο ηχηρή απάντηση, τόσο στον εκδότη τους (τον οποίο τώρα κατηγορούν) όσο και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που τόσο αντιμάχονται; Προφανώς στην αρχή δεν το έκαναν για να μην απαξιωθεί η περιουσία και χάσουν και τις αποζημιώσεις τους (και σωστά), τώρα όμως; Το απόγευμα έχουν πάντως συνάντηση-σύσκεψη οι βασικοί αρθρογράφοι του ΔΟΛ και ίσως πάρουν αποφάσεις.

Αν δεν κάνουν ούτε αυτά τότε ας δουλεύουν στην... Правда της Μιχαλακοπούλου και ας μη διαμαρτύρονται.

@ Εξαιρείται φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του ΔΟΛ που έχουν αλαλιάσει οι άνθρωποι με όσα τραγικά βλέπουν γύρω τους ενώ οι ίδιοι κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου