Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 19/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δ. Μάρης: “Δεν ενδιαφερόμαστε για τον ΔΟΛ”

Ο Δημήτρης Μάρης, Πρόεδρος του Ομίλου Μέσων και Τεχνολογίας “24MEDIA”, δήλωσε: “Ο Όμιλος μας έχει ένα εκτεταμένο σχέδιο ανάπτυξης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τμήμα του οποίου δεν αποτελεί η ανάμειξη μας στον ΔΟΛ”.
---
Στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1
ο Νίκος Χατζηνικολάου

Σε λίγες ημέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Χθες μάλιστα ήταν η πρώτη εμφάνιση του δημοσιογράφου στο κανάλι του Αμαρουσίου όπου έγινε και «επίσημα» η παρουσίασή του στους δημοσιογράφους του ειδησεογραφικού τομέα.

Παρόντες στη συνάντηση ο Γενικός Διευθυντής ΑΝΤ1 Στρατής Λιαρέλλης, ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Γιάννης Μιχελάκης, ο Διευθυντής Ειδήσεων Στράτος Μπαλής και ο Διευθυντής Σύνταξης Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο http://www.newsit.gr/
---
Κούλογλου στο EurActiv:
«Ας αγοράσει τον ΔΟΛ ο κ. Βενιζέλος»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο EurActiv.gr ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, τοποθετούμενος για τις εξελίξεις στο ΔΟΛ επισήμανε ότι υπάρχει μια σχιζοφρένεια στο θέμα αυτό. "Μέχρι τώρα υπήρχαν συνεχείς εκκλήσεις διανοούμενων και ανθρώπων των γραμμάτων που ζητούσαν από την κυβέρνηση να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και να μην αφήσει για πολιτικούς λόγους αυτό το ιστορικό συγκρότημα να καταρρεύσει. Όταν γίνεται μια τέτοια προσπάθεια, βγαίνουν και λένε ότι η κυβέρνηση πάει να ελέγξει. Και επίσης, υπάρχει μεγάλη υποκρισία δεδομένου ότι ο ΔΟΛ αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να σωθεί από τις τράπεζες. Καμία κυβέρνηση δεν θα τολμούσε να διασώσει μέσω τραπεζών και να επαναλάβει σχήματα διαπλοκής που έχουν καταδικαστεί.

Θα έρθει κάποιος καινούριος επιχειρηματίας προφανώς, ενδεχομένως και με τη διαμεσολάβηση ή διευκόλυνση της κυβέρνησης. Αυτός ο επιχειρηματίας στην τελική ανάλυση, έχει και τα χρήματα και θα επιβάλει την δική του πολιτική. Δεν θα την επιβάλει η κυβέρνηση. Διαφορετικά ο κ. Βενιζέλος ας βάλει λεφτά να αγοράσει τον ΔΟΛ και να εφαρμόσει την πολιτική συμμαχίας με τον κ. Μητσοτάκη."

---
Περιμένει το MEGA… η Εφορία!

Υποχρεώσεις 17-18 εκατ. ευρώ σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία έχει το MEGA. Αν δεν καλυφθούν οι δόσεις των ρυθμισμένων οφειλών, στο τέλος του μήνα, τότε θα υποχρεωθεί η εταιρεία να καλύψει το σύνολο της οφειλής. Οι δυο πλευρές Φώτης Μπόμπολας και Βαρδής Βαρδινογιάννης δεν έχουν δείξει ακόμη τις προθέσεις τους. Πάντως είναι προγραμματισμένη συνάντηση εντός των ημερών, και αφού οι δύο μέτοχοι θα έχουν την πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης της Τηλέτυπος.
---
Β. Μουλόπουλος: Η λύση στον ΔΟΛ
περνάει μέσα από όλο το πολιτικό σύστημα

Λίγες ώρες πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του στον ΔΟΛ, από σήμερα το πρωί, και λίγες μέρες μετά την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. της «Αυγής», ο Βασίλης Μουλόπουλος μίλησε στην εφημερίδα της Αριστεράς και έδωσε απαντήσεις για όλα όσα του καταμαρτυρούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και για τις ελπίδες που διαμορφώνονται για τη διάσωση του ιστορικού συγκροτήματος.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο http://www.avgi.gr/
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου