Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

... ΜΜΕ - εκπρόσωποι στη Συμβουλευτική Επιτροπή (ΕΦΚΑ) ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ορισμός εκπροσώπων
στη Συμβουλευτική Επιτροπή Δημοσιογράφων
και εργαζομένων στα ΜΜΕ του Ε.Φ.Κ.Α.

ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ.

Αριθμ. Φύλλου 40
31/1/2017

Αριθμ. Δ9/629/214
Ορισμός Προέδρου, και μελών στη Συμβουλευτική Επιτροπή Δημοσιογράφων και εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.).

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
 Έχοντας υπόψη:

(...)

Τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί στην υπηρεσία, αποφασίζουμε:

Ορίζονται στη Συμβουλευτική Επιτροπή Δημοσιογράφων και εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.), οι εξής:

1. Ο Σαββίδης Γεώργιος του Χαραλάμπους με ΑΔΤ ΑΚ 731149, εκπρόσωπος των ασφαλισμένων ως τακτι κό μέλος, με αναπληρωτή τον Κουμπιά Δημήτριο του Γεωργίου με ΑΔΤ ΑΕ 029419.
2. Ο Γκανάς Μάρκος του Απόστολου με ΑΔΤ ΑΖ 611725, εκπρόσωπος των ασφαλισμένων ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Πίππα Δημήτριο του Ιωάννη με ΑΔΤ Σ 687852, ομοίως.
3. Ο Θεοφανίδης Άγγελος του Κωνσταντίνου με ΑΔΤ ΑΖ 054264, εκπρόσωπος των ασφαλισμένων ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Θεοδωρόπουλο Χαράλαμπο του Νικολάου με ΑΔΤ ΑΙ 639071, ομοίως.
4. Ο Δραϊνάκης Μανώλης του Γεωργίου με ΑΔΤ ΑΚ 576268, εκπρόσωπος των εργοδοτών ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Αθανασίου Ευάγγελο του Γεωργίου με ΑΔΤ ΑΙ 807592, ομοίως.
5. Η Γκιουλέκα Χριστίνα του Σπυρίδωνα με ΑΔΤ ΑΙ 1330055, υπάλληλος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΠΕ κατηγορίας με Α΄ βαθμό, προερχόμενη από τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Δρακόπουλο Βασίλειο του Παντελή με ΑΔΤ Ξ 980735, ομοίως.

Πρόεδρος ορίζεται ο Σαββίδης Γεώργιος του Χαραλάμπους με ΑΔΤ ΑΚ 731149.

Η θητεία των διοριζομένων είναι για τέσσερα (4) χρόνια. Καθορίζουμε για τους ιδιώτες - μέλη, οι οποίοι συμμετέχουν στη Συμβουλευτική Επιτροπή Ελευθέρων Επαγγελματιών, αποζημίωση πενήντα (50) ευρώ ανά συνεδρίαση και για μέχρι πενήντα συνεδριάσεις ετησίως, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 21 του ν. 4354/2015.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ο Υφυπουργός
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
---
*

2 σχόλια:

  1. Ξεμπερδεύουμε με το παλιό. Οι ογδοντάρηδες, με τα αντανακλαστικά στο ζενίθ, στο τιμόνι της Συμβουλευτικής Επιτροπής ΜΜΕ του ΕΦΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι θα κάνει η Συμβουλευτική; Τι αρμοδιότητες έχει; Ξέρει κανείς; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σαββίδης θα κάνει και τις 50 συνεδριάσεις για να τσιμπήσει τα 2.500 ευρώπουλα που θα του κοπούν από την ΠΟΕΣΥ... Εδώ ο αριστεράκλας είχε βγάλει έξοδα μετακίνησης για πάρτη του και τον Κουμπιά για τη LAGUNA, γιατί μένει στα Βριλήσσια και του 'πεφτε μακριά η Ακαδημίας. Θα συμπληρώνει τον ΕΝΦΙΑ για τη μεζονέτα... Πάντως επιτυχία της ΕΤΗΠΤΑ που εκπροσωπείται, αλλά ο Άγγελος πρέπει να αποφασίσει το Δ.Σ. να δίνει το πενηντάρι στο Σωματείο, τώρα που δεν έχει έσοδα από το αγγελιόσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή