Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

... ΔΟΛ - αίτηση μεταρρύθμισης - για δεδουλευμένα και χαρτί ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στη Δικαιοσύνη κατά της απόφασης
που φέρνει ασφυξία οι εργαζόμενοι του ΔΟΛΤην Παρασκευή στις 13:00


Την ανάκληση της απόφασης του προέδρου Πρωτοδικών, με την οποία δεν επιτρέπεται να παραμείνει ανοικτός ένας τραπεζικός λογαριασμός, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο ΔΟΛ, ζητούν με προσφυγή τους οι εργαζόμενοι του Οργανισμού.

Με την αίτηση μεταρρύθμισης -όπως είναι η νομική ορολογία- που προσδιορίστηκε να συζητηθεί αύριο, Παρασκευή, στις 13:00, ζητείται από το Πρωτοδικείο η ανάκληση της πρόσφατης προσωρινής διαταγής, ώστε να είναι εφικτή η εξασφάλιση χαρτιού και η καταβολή μέρους των δεδουλευμένων των εργαζομένων.


Σύμφωνα με την αίτηση, η απόφαση να μην παραμείνει ανοικτός ο τραπεζικός λογαριασμός δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας. Τονίζεται, δε, πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να παραμείνουν ενεργά τα Μέσα του ΔΟΛ, ενώ επισημαίνεται πως εξαιτίας της έλλειψης χαρτιού δεν κυκλοφόρησαν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ.

Επίσης, αναφέρεται ότι με το καθεστώς που διαμορφώθηκε, με την άρνηση του προέδρου να παραμείνει λειτουργικός ένας συγκεκριμένος λογαριασμός, θα απαξιωθεί η περιουσία των τραπεζών.

Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια (Ευελπίδων, κτίριο 5) την ώρα της συζήτησης στο Πρωτοδικείο.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου