Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 10/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σε «Παραπολιτικά» και «Πρώτο Θέμα»
κατευθύνονται δημοσιογράφοι του ΔΟΛ

Σε συζητήσεις με τον όμιλο των «Παραπολιτικών» του Γιάννη Κουρτάκη λέγεται ότι είναι ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Ηλίας Κανέλλης.

Αντίθετα ο δημοσιογράφος του Βήματος Αργύρης Παπαστάθης που με εξαιρετική επιτυχία κάλυπτε το οικονομικό ρεπορτάζ (ελληνικό και ευρωπαϊκό), ανήκει ήδη στην ομάδα του Πρώτου Θέματος.
---
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

Η ποινή 18 μήνης διαγραφής μου από την ΕΣΗΕΑ μετά την τεκμηριωμένη έφεση που άσκησα στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου, μετατράπηκε σε απλή επίπληξη.
Ως εκ τούτου κι επειδή δημοσιεύσατε την πρωτόδικη απόφαση, παρακαλώ να δημοσιεύσετε και την σε δεύτερο βαθμό εκδίκαση.
Όσο για την ποινή επίπληξης δεν έχω κανένα σχολιασμό πάρα την εξής φράση: «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» - Λουίτζι Πιραντέλο
Και για …την αντιγραφή
Ελένη Σπανοπούλου
---
Επέκταση δραστηριοτήτων της "Αργος"

…και στις υπηρεσίες κούριερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
---
Εργαζόμενοι στο Documento

Απόφαση γενικής συνέλευσης

Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας Documento πραγματοποιήσαμε σήμερα, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017, στα γραφεία της εφημερίδας επί της οδού Συγγρού 146, την πρώτη μας Γενική Συνέλευση παρουσία εκπροσώπων των ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ.

Διακηρύττουμε: (...)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
---

Ψάχνουν τα σημεία διανομής του Τύπου

Δεν έχει χαρτογραφήσει ακόμη η ΓΓΕΕ τα σημεία πώλησης των εφημερίδων προκειμένου να εξακριβωθεί ο αριθμός των scanners που χρειάζονται για την ανάγνωση των barcodes σε εφημερίδες και περιοδικά. Στόχος της κυβέρνησης είναι η πιστοποίηση των κυκλοφοριών (πωλήσεις, επιστροφές) μέσα από ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης και πώλησης εντύπων. Το σύστημα θα προβλέπει την αυτόματη σύγκριση διανομής – επιστροφής και τη δυνατότητα προσθήκης νέων κωδικών.
---
Η διπλή ανακοίνωση
των δημοσιογράφων της ΕΡΤ,
ο αδιάβαστος Μακάριος

…και τα πολιτικά παιχνίδια

Μέσα σε ένα 24ωρο οι δυο κυρίες εκπρόσωποι των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Γεωργίου και Παπασταύρου έχουν τροφοδοτήσει τα media με δυο διαφορετικές ανακοινώσεις για το ίδιο όμως θέμα! (Εδώ και εδώ) Η ζαλούρα αναπόφευκτη, ενώ το φλερτ με τη σύγχυση και το διχασμό εντεινόταν όσο η απορία «μα τι μεσολάβησε» έμενε αναπάντητη σαν τις κλήσεις απατημένου μέσα στα μεσάνυχτα!

Και πάλι μικρό το κακό! Μπροστά στο πρόβλημα του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη που σημειωτέον ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης – προφανώς, για να τη συκοφαντεί απευθείας… και δεν είχε ενημερωθεί για την ύπαρξη της δεύτερης ανακοίνωσης στην οποία μάλιστα είχε και την τιμητική του (...)
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου