Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 10/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ

Εντός του τρέχοντος µηνός θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ∆.Σ. στον Ε∆ΟΕΑΠ, καθώς το σχετικό αίτηµα εστάλη από τη διοίκηση του Ταµείου στις ενώσεις-µέλη του.

Οι κάλπες, όπως όλα δείχνουν, θα στηθούν πριν από την παράδοση της προμελέτης για τη βιωσιµότητα ή όχι του Ε∆ΟΕΑΠ.

Έχει κι αυτό την σημασία του...

Τα "στοιχήματα" δίνουν και παίρνουν αν και πως θα επικρατήσει και πάλι το "σύστημα Γκανά"...
---
Στα σκαριά πολιτικό φύλλο
από τον Μαυρίδη του liberal

Σκέψεις για έκδοση εβδοµαδιαίου και συγκεκριµένα σαββατιάτικου πολιτικοοικονοµικού φύλλου κάνει ο ιδιοκτήτης της γνωστής ιστοσελίδας liberal.gr, Θανάσης Μαυρίδης.

Το εγχείρηµα συνδράµει µια οµάδα επιχειρηµατιών, που έχουν επενδύσει ήδη στον ιστότοπο, ενώ έχουν γίνει και οι πρώτες διερευνητικές συζητήσεις µε δηµοσιογράφους (κάποιοι εκ των οποίων προέρχονται από το στελεχιακό δυναµικό του liberal.gr) και άλλα στελέχη.

Μάλιστα, φαίνεται πως το πλάνο του δηµοσιογράφου ενστερνίζεται και ένα σύστηµα πολιτικών που κινούνται στον ευρύτερο νεο-φιλελεύθερο χώρο, ενώ κατά το παρελθόν είχε επισηµανθεί η πολύ καλή σχέση που ο Θ. Μαυρίδης διατηρεί µε τον επιχειρηµατία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
---
Ο Γιώργος Μουρούτης σε νέες περιπέτειες

Από το liberal αποχωρεί o επί χρόνια στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαµαρά, Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος ανήκε στον πρώτο πυρήνα των συνεργατών του Θ. Μαυρίδη για το λανσάρισµα της ιστοσελίδας.

Ο άλλοτε διευθυντής του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου, πάντως, δεν αποχωρεί από τον χώρο των media.

Χαρακτηριστικό δε των προθέσεών του ήταν το γεγονός της συνάντησής του σε γνωστό στέκι του Ψυχικού µε τον διάδοχο του Θανάση Μαυρίδη στη θέση του επικεφαλής του οικονοµικού site capital.gr, ∆ηµήτρη Παπακωνσταντίνου, που πιθανώς να συνδέεται και µε την ιχνηλάτηση του τοπίου αναφορικά µε τα µελλοντικά του σχέδια. 
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου