Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

... οι σε επίσχεση του ΔΟΛ κινούνται και απαιτούν ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Όταν τα Σωματεία δεν ανταποκρίνονται
οι εργαζόμενοι σε επίσχεση του ΔΟΛ
δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια...


Στο φλέγον ζήτημα του επιδόματος της επίσχεσης η Επιτροπή των σε επίσχεση έκανε τρεις παρεμβάσεις (28/2/2017):
  • Προγραμματισμένη συνάντηση με τη Δ/ντρια της Α΄ Περιφερειακής Δ/νσης - πρώην ΤΣΠΕΑΘ (κας Φλώρου Β.) - επίσημη υποβολή υπομνήματος.
  • Παρέμβαση στη Γ΄ Περιφερειακή Δ/νση - πρώην ΤΑΤΤΑ - μη προγραμματισμένη συνάντηση με την υπεύθυνη του τμήματος Ανεργίας (κα Θεοδόση) - επίσημη υποβολή υπομνήματος.
  • Παρέμβαση στη Δ/νση ΕΦΚΑ - μη προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υποδιοικητή (κ. Τσακίρη).
Συγχρόνως, με τις παραπάνω ενέργειες πετύχαμε να πληροφορήσουμε τους αρμόδιους φορείς για τις θέσεις μας και να παρουσιάσουμε το πρόβλημα από την οπτική της δικής μας πλευράς.

Επίσης, προσπαθήσαμε να οριοθετήσουμε το πρόβλημα, το οποίο παρουσιάστηκε ως μια δυσλειτουργία γραφειοκρατικής διαδικασίας - από τους Υπεύθυνους των Δημόσιων Φορέων.

Από την πλευρά όλων όσοι παρέλαβαν το υπόμνημά μας είχαμε τη δέσμευσή τους για άμεση κινητοποίησή τους.

Τέλος, κρίνεται ως σημαντική η παρέμβαση του Νομικού μας Συμβούλου κ. Καραμήτσα, στην εκδίκαση του αιτήματος για υπαγωγή της Εταιρείας στο καθεστώς της ειδικής εκκαθάρισης (03/02/2017), προκειμένου να πετύχουμε ενδεχόμενη απόφαση του Δικαστηρίου, η οποία θα εντάσσει και τα συμφέροντά μας στον επιμερισμό του χρηματικού πόρου για την συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης.


Η Επιτροπή

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου