Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Θάνος Δημάδης - περί "αδέσμευτης" δημοσιογραφίας...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Διπλοθεσίτες και δακρυσμένοι...
Δημάδης κατά πάντων:
Με απέλυσαν από τον Alpha
για λόγους εκδίκησηςΟ δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης ανήρτησε ένα κείμενο στο οποίο αναλύει τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι απολύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Αναλυτικά γράφει:

Σήμερα μου κοινοποιήθηκε ηλεκτρονικά η απόλυσή μου από τον διευθυντή ειδήσεων του Άλφα, κ. Βασίλη Παπαδρόσο. O διευθυντής ειδήσεων του Άλφα με απολύει για λόγους εκδίκησης επειδή μεταξύ άλλων τον κάλεσα να πει ενώπιον των δεκάδων δημοσιογράφων και τεχνικών του ALPHA την αλήθεια για το αν ή όχι εκτός από διευθυντής ειδήσεων τελεί και διορισμένος υπάλληλος στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνία της κυβέρνησης.

Να δώσει δηλαδή εξηγήσεις και για το αν εκτός από τον ρόλο του ως ελεγκτής της κυβερνητικής εξουσίας είναι ή όχι ταυτοχρόνως και ορτινάτζα της κυβερνητικής προπαγάνδας και ειδικότερα του εκάστοτε Υπουργού Επικρατείας που εποπτεύει την λειτουργία των ΜΜΕ στην χώρα. Ο κ. Παπαδρόσος και ο ALPHA προτίμησαν όλο αυτό το διάστημα να μην ερευνήσουν την αλήθεια των στοιχείων που κατέθεσα για πολλαπλά θέματα, αλλά να με απολύσουν.

Σε μία χώρα που ο εκάστοτε κ. Παππάς δίνει γενικότερα εντολές για το ποιοι δημοσιογράφοι θα προσληφθούν και ποιοι θα απολυθούν, θέλω να συγχαρώ τον συνάδελφο Μιχάλη Ιγνατίου για το κατόρθωμά του, αν ισχύουν οι πληροφορίες, ότι την ώρα που έριχνε δάκρυα για το κλείσιμο του MEGA, την ίδια ώρα επιδίωκε την πρόσληψή του στον ALPHA στην θέση μου μετά την δική μου απόλυση.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου