Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ο Λαζόπουλος, ο Παναγιωτάκης και το ΣΔΟΕ

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ή πώς οι πολίτες έχασαν
την εμπιστοσύνη τους στα ΜΜΕ

Τυπικό δείγμα τού πώς οι πολίτες έπαψαν να εμπιστεύονται τα ΜΜΕ σύμφωνα με τελευταία έρευνα… η ιστορία που περιγράφει στις παραπολιτικές της σελίδες η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Πρωταγωνιστούν ένας παραγωγός που διαχειρίζεται αρκετές θεατρικές σκηνές, ένας σκηνοθέτης και ένας περφόρμερ μεγάλης προβολής που έχει μετατρέψει – σύμφωνα με το δημοσίευμα, το δημοφιλές σόου του από τηλεπιθεώρηση σε διαρκή καταγγελία κατά των μνημονίων και του συστήματος.

Η ιστορία εν συντομία έχει ως εξής: Σκηνοθέτης και παραγωγός θέλουν να ανεβάσουν ένα έργο για τη ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα. Ο περφόρμερ θέλει να αναλάβει εκείνος την παράσταση για να κάνει δυναμικό comeback, διότι η εμπλοκή του με τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως κόστισε στην καριέρα του… Αλλά ο παραγωγός αρνείται ισχυριζόμενος ότι τον βρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Το αποτέλεσμα – σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι ο περφόρμερ να τσαντιστεί με την άρνηση του παραγωγού και να του στείλει το ΣΔΟΕ και την Επιθεώρηση Εργασίας!

Αυτά λέει η εφημερίδα.

Κι εμείς ως αναγνώστες αναρωτιόμαστε διαβάζοντας το σχετικό δημοσίευμα, αφού ο συντάκτης του «φωτογραφίζει» μέχρι κεραίας τους πρωταγωνιστές της ιστορίας του, τόσο που και ένας ηλίθιος, μπορεί να αντιληφθεί ότι πρόκειται για τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Διονύση Παναγιωτάκη… Γιατί λοιπόν δεν τους κατονομάζει;

Διότι νομικά μιλώντας, αν για παράδειγμα ο Λάκης Λαζόπουλος προσφύγει στη Δικαιοσύνη… άνετα πείθει το Δικαστήριο ότι το δημοσίευμα αναφέρεται στο πρόσωπό του!

Άρα ποιος ο λόγος του καμουφλάζ; Τι προστατεύει ο συντάκτης του κειμένου; Μήπως την πηγή; Αστείο!

Ο μόνος λόγος λοιπόν να μην αναφερθούν τα ονόματα των πρωταγωνιστών της ιστορίας είναι διότι αυτή δεν θα μπορούσε να σταθεί ως είδηση. Αντίθετα υπό τη μορφή – δήθεν, «κουίζ» πέρασε!
---
πηγή: enimerosi24
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου