Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Γεροβασίλη Όλγα: "Σώστε τον Σταύρο Ψυχάρη (ΔΟΛ)"...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Επαφές Γεροβασίλη
για την διάσωση του ΔΟΛ


Μαθαίνουµε πως, εκτός των άλλων, πρωτοβουλία για την διάσωση του ∆ΟΛ πήρε πριν από µερικές ηµέρες και η υπουργός ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης, Όλγα Γεροβασίλη, κατόπιν συζήτησής της µε δηµοσιογράφους του άλλοτε κραταιού Οργανισµού µε τους οποίους συνδέεται φιλικά από χρόνια.

Μάλιστα, σύµφωνα µε απόλυτα διασταυρωµένες πληροφορίες, η µέχρι πρότινος κυβερνητική εκπρόσωπος, συνοδευόµενη από έναν-δύο εξ αυτών, επισκέφθηκε τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του για να του παρουσιάσει κάποιες προτάσεις που θα µπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την επανέναρξη της όλης κουβέντας για την επιβίωση του ιστορικού Συγκροτήµατος.

Ωστόσο, το θέµα έληξε εν τη γενέσει του. Κι όχι επειδή ο πρωθυπουργός το πήρε… στραβά, αλλά γιατί οι διαδικασίες τορπιλίστηκαν εξ αρχής από συγκεκριµένους κορυφαίους υπουργούς, που για διάφορους λόγους δεν είδαν µε καθόλου καλό µάτι τις ενέργειες της συναδέλφου τους.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Η μόνη αποδεκτή λύση διάσωσης για τον ΔΟΛ είναι να βάλει ο Σταύρακας το χέρι βαθιά στην τσέπη. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή