Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

... απλήρωτοι ΔΟΛ - "Για τη φανέλα, ρε γαμώτο" !!!

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σχόλιο "Α" - ... διαβάσαμε το κείμενο στο enimerosi24 και απλώς "κουφαθήκαμε" ... η φωτογραφία είναι όλο το συμπέρασμά μας ... έρρωσθε ...

Κολλημένοι με «ΤΟ ΒΗΜΑ»

Ζουμπουλάκης, Ραβανός, άλλες δυο περιπτώσεις που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τον ΔΟΛ

Κολλημένοι με «ΤΟ ΒΗΜΑ», κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς, χωρίς να υπερβάλλει στο ελάχιστο, μια μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων που γαλουχήθηκαν στις εφημερίδες του ΔΟΛ και δεν σκοπεύουν να το εγκαταλείψουν ακόμη κι αν τους ενημερώσουν ότι κλείνει!

Μάλιστα δεν πρόκειται για μία ή δύο περιπτώσεις μεμονωμένων δημοσιογράφων, αλλά σχεδόν για το σύνολο όσων αυτή τη στιγμή εργάζονται στα «ΝΕΑ» και στο «ΒΗΜΑ». Είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τις εφημερίδες του «μαγαζιού» κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες και δεν πρόκειται να το εγκαταλείψουν.

Σχεδόν αγνοούν τις προσωπικές τους ανάγκες και των οικογενειών τους και εργάζονται υπό-αμειβόμενοι σε δύσκολες συνθήκες για τη φανέλα και για να μείνει ζωντανό ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού Τύπου!

Πρόκειται για γνωστά ονόματα το καθένα με τη δική του σημαντική πορεία στη δημοσιογραφία… που θα μπορούσαν να είχαν καλύτερες δουλειές από άποψη απολαβών. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί δημοσιογράφοι και των δυο φύλλων του ΔΟΛ, καθημερινά δέχονται προτάσεις για να εργαστούν σε άλλες εφημερίδες και τις αρνούνται.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του γνωστού κριτικού κινηματογράφου Γιάννη Ζουμπουλάκη που δέχθηκε μια εξαιρετική πρόταση από τη νέα εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» και την αγνόησε, για να συνεχίσει να εργάζεται στο «ΒΗΜΑ». Αντίστοιχα όμως συνέβη και με τον πολιτικό συντάκτη Άρη Ραβανό που έφθασε πολύ κοντά στο να ενταχθεί στο δυναμικό της νέας εφημερίδας και έκανε πίσω, διότι δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι δεν θα εργάζεται στον ΔΟΛ!

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου