Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Η "Ελευθερία του Τύπου" και η "Ελευθερία στην Ενημέρωση"...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στην "Ίριδα" η εκτύπωση
της "Ελευθερίας του Τύπου"
.


Η “Ελευθερία του Τύπου” κυκλοφόρησε χθες το πρώτο της ημερήσιο φύλλο, λύνοντας και μια σειρά από απορίες. Η εφημερίδα ανήκει (προς το παρόν) στην "Επένδυση ΑΕ", η οποία εκδίδει την ομώνυμη οικονομική εφημερίδα. Η εκτύπωση γίνεται στην "Ιριδα" (ΔΟΛ-Πήγασος) και η διανομή από το "Αργος" στο οποίο έχει πλέον μερίδιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Εκδότης διευθυντής είναι ο Χρίστος Μουλίνος.
---

Και η…"Ελευθερία στην Ενημέρωση"
από χθες στα περίπτερα


Στα περίπτερα από χθες και η … "Ελευθερία στην Ενημέρωση". Με δεδομένη τη διαφημιστική καμπάνια της “Ελευθερίας του Τύπου” του Βαγγέλη Μαρινάκη, στα περίπτερα σήμερα είναι κρεμασμένη άλλη μια εφημερίδα που φέρει τον τίτλο “Ελευθερία” και είναι φθηνότερη. Πωλείται 50 ευρωλεπτά και η “Ελευθερία του Τύπου1.30. Εκδότης είναι, στην “Ελευθερία στην Ενημέρωση” ο Δαυίδ Αμανατίδης και η έκδοση γίνεται από την εταιρεία “Κοινωνικές Εκδόσεις ΕΠΕ”.

Στο harddog διαβάζουμε ότι εκδότης της νέας εφημερίδας είναι ο Δαυίδ Αμανατίδης, Διευθυντής Σύνταξης ο Ηλίας Ζυματούρας (και οι δύο συνεργάτες του Γιάννη Φιλιππάκη στην έκδοση των «Προβλέψεων») και αρχισυντάκτης ο Άγγελος Μενδρινός, που προέρχεται από το Real Group. Στην επιμέλεια ύλης αναφέρονται οι Σωτήρης Σέντας και Μαρία Κουζηνού, ενώ υπεύθυνοι ρεπορτάζ είναι οι Νίκος Τσακμάκης (πολιτικό), Βαγγέλης Καλκατζάκος (οικονομικό), Αντώνης Αντωνόπουλος (ελεύθερο), Αγγελική Βύζικα (διεθνές) και Ανδρέας Αρμάος (αθλητικό). Υπεύθυνος για θέματα της Θεσσαλονίκης ο Σταύρος Σουντουλίδης και της Περιφέρειες Ανδρέας Παγανανόπουλος
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου