Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 8/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Και στα δικά μας

Έξυπνη ιδέα. Που δείχνει δρόμους.

Η Wikipedia αποφάσισε να καταργήσει ως πηγή τη Daily Mail. Συγκεκριμένα, οι αγγλόφωνοι συντάκτες της διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας Wikipedia αποφάσισαν να μην επικαλούνται πλέον την εφημερίδα Daily Mail ως πηγή για τα άρθρα τους "εκτός ορισμένων εξαιρέσεων”. Η απόφαση απλή: "Η εφημερίδα αυτή είναι ελάχιστα αξιόπιστη".

Η ζημιά στην Daily Mail τεράστια. Πρώτα από όλα για το κύρος της. 
---
Καμπάνα στην Camelot

Άλλο Ελλάδα, άλλο Κύπρος. 

Μπορεί να έχουμε την ίδια καταγωγή και να μιλάμε την ίδια γλώσσα, διαφέρουν τα κράτη όμως σε πολλά. Στην Ελλάδα τέτοιο θέμα δεν ηγέρθη. Στην Κύπρο πάλι η Camelot (φίλτρα νερού) "έφαγε" βαρύ πρόστιμο 80 χιλιάδων ευρώ από τα διοικητικά δικαστήρια της Κύπρου. Η καμπάνα έπεσε για την διαφημιστική προβολή της με την οποία μιλούσε -μέσω τηλεοπτικής διαφήμισης- για την ύπαρξη μόλυνσης στο τρεχούμενο και εμφιαλωμένο πόσιμο νερό και στους κινδύνους που συνεπάγεται η κατανάλωσή του.

Η διαφήμιση της κρίθηκε παραπλανητική και έπεσε το πρόστιμο.
---
Εύστοχος ο Χατζηνικολάου

Σωστά επιτέθηκε στην Κατερίνα Παπακώστα.

Να τελειώνει το καλαμπούρι με τους κακούς δημοσιογράφους που παραποιούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τις δηλώσεις ή τις συνεντεύξεις των πολιτικών. Αρκετά με την ιστορία. Συμβαίνει και αυτό. Αλλά, όχι πάντα. Όχι με όλους. 

Να καταλάβουν οι πολιτικοί ότι αυτό το "επιχείρημα" δεν πείθει πλέον τους πολίτες.
---
Καθοριστικός ο γενικός

Ο Λευτέρης Κρέτσος

Εργάστηκε με τους συνεργάτες του σκληρά για να έχουμε σήμερα το Μητρώο Online Media. Χρήσιμο είναι να λέμε καλή κουβέντα για όσους προσφέρουν έργο (ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης).

Το μητρώο παραμένει ανοικτό στις on line επιχειρήσεις.
---
Δεν βιάζεται

Ο Σπύρος Λάτσης για το Ελληνικό

Παρά τα θρυλούμενα στον τύπο, ο ίδιος ο Λάτσης δεν καίγεται για την άμεση προώθηση της επένδυσης στο Ελληνικό. Το γιατί το ξέρει καλύτερα αυτός. 

Μάλλον, όμως, αυτό έχει να κάνει με την διστακτικότητα των ξένων τραπεζών και των funds να επενδύσουν στην δανείσουν ελληνικές επιχειρήσεις ή να χρηματοδοτήσουν επενδύσεις στην Ελλάδα. Ίσως, πάλι αναμένει το QE για μια καλύτερη και φθηνότερη δανειοδότηση από τις ελληνικές τράπεζες. Επίσης, μπορεί να μην βιάζεται να βάλει το χέρι στην τσέπη αν δεν ξεκαθαρίσει η αβεβαιότητα της αξιολόγησης που εκκρεμεί.

Φαίνεται ότι δεν συμμερίζεται τις επενδυτικές οδηγίες του επενδυτικού συμβούλου Άδωνι Γεωργιάδη. 

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου