Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Απλήρωτοι MEGA - συνεχίζουν δουλειά, "στηρίζουν" μετόχους!!!

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ένταση και διαφωνίες
Μega: Οι απλήρωτοι
σταματούν την απεργία



Η κάρτα αυτή έπαιξε λίγα μόνο 24ωρα

Οι εργαζόμενοι στο Μega αποφάσισαν να σταματήσουν την απεργία διαρκείας που είχαν ξεκινήσει την 1η Μαρτίου -και, άρα, να επιτρέψουν ξανά τη μετάδοση διαφημίσεων- παρότι δεν πληρώθηκαν ούτε ένα μικρό τμήμα των δεδουλευμένων τους, ούτε έλαβαν καμιά ουσιαστική ενημέρωση για την πορεία των πραγμάτων.

Στη γενική τους συνέλευση, στη διάρκεια της οποίας οι τόνοι ανέβηκαν σε αρκετές στιγμές, έκαναν την επιλογή να αναστείλουν την κινητοποίησή τους ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης με την Digea. Οι δικηγόροι της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε επιχειρηματολόγησαν υπέρ της αναστολής της απεργίας, σημειώνοντας ότι η μετάδοση διαφημίσεων είναι το ουσιαστικό στοιχείο το οποίο θα καταθέσουν στο δικαστήριο.

Ωστόσο, υπήρξαν και πολλές αντίθετες φωνές - είναι χαρακτηριστικό ότι περίπου 40 εργαζόμενοι ψήφισαν υπέρ της συνέχισης της απεργίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικηγόροι είχαν μπλοκάρει την περασμένη εβδομάδα τη μετάδοση κάρτας με τίτλο «8 μήνες απλήρωτοι, 12 μήνες όμηροι»; που προβαλλόταν στη θέση των διαφημίσεων.
---
πηγή: aixmi
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπουν και στον ΔΟΛ, γιατί σύντομα θα τους ζητάει "δανεικά" ο Ψυχάρης για να βγαίνουν τα φύλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσοι έχουν την πολυτέλεια να εργάζονται δωρεάν, μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε πολλές άλλες κοινωφελείς δραστηριότητες και να βοηθούν τους συνανθρώπους τους. Οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες είναι πλούσιοι, μπορούν να πληρώνουν μισθούς, οπότε αφήστε να πάει κάποιος άνεργος να βγάζει το ψωμάκι του. Να χαίρεστε και τους συνδικαλιστές σας που φροντίζουν για να μην πληρώνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή