Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

... o Καμμένος, ο Βαρδινογιάννης και το Αγγελιόσημο ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Διαβάζουμε στο styx

"Ανίερες" αμυντικές συμμαχίες νέου Τύπου
Της απροκάλυπτης συναλλαγής το κάγκελο!



Του Κώστα Ντελέζου
Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός, να μαγνητοσκοπείται η εκπομπή της ΕΡΤ για τις Ένοπλες Δυνάμεις στα στούντιο ...ιδιωτικού καναλιού;...!

Το σουρεαλιστικό είναι ότι κατά τη μαγνητοσκόπηση, στο κοντρόλ ήταν ο ίδιος ο υπουργός, παρέα με τον εκπρόσωπο του μεγάλου τηλεοπτικού (και όχι μόνο) αφεντικού, που διέταξε και πέτυχε την κατάργηση του Αγγελιοσήμου, του μοναδικού πόρου των ασφαλιστικών Ταμείων των δημοσιογράφων και των άλλων εργαζόμενων στα ΜΜΕ...!

Μάλιστα μου λένε, ότι τα γυρίσματα της εκπομπής στα στούντιο του ιδιωτικού καναλιού, είναι δωρεά του ιδιοκτήτη του προς τον υπουργό...!

Άραγε, τί άλλο να προσδοκά το αφεντικό από τον υπουργό και συνολικά από την κυβέρνηση; 


Εκτός κι αν τα τζάμπα γυρίσματα, είναι σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την απαλλαγή των διαφημίσεων από το Αγγελιόσημο, το οποίο από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 καταλήγει πλέον ολόκληρο στα Ταμεία των καναλαρχών, οδηγώντας σε λουκέτο τον ΕΔΟΕΑΠ των 18.500 ασφαλισμένων...!!!

Όχι άλλο σανό "σύντροφοι" των προεδρείων της ΠΟΕΣΥ και του ΕΔΟΕΑΠ, που χέρι-χέρι με την κυβέρνηση και τα αφεντικά, παραδώσατε τον πόρο των Ταμείων μας σε καναλάρχες και διαφημιστές...
---

Σχόλιο "Α" - ... και καλά ο Καμμένος, έτσι το αντιλαμβάνεται το "πατριωτικό έργο" του ... άσε που στο κάτω-κάτω δεν το έκρυψε κιόλας, αλλά ... τον Μάρτιο του 2017 να αντιλαμβανόμαστε ότι πριν τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 πήγαινε ένα "μέρος" του Αγγελιόσημου στα ταμεία των καναλαρχών-εκδοτών και μετά τις 15 πάει ολόκληρο, ε, αυτό τσακίζει κόκαλα ... δεν αντέχεται αυτή η διαπίστωση ... ούτε άρτι αφιχθέντες από τον γαλαξία της Ανδρομέδας δεν θα την έκαναν ... πόσο μάλλον συνδικαλιστές στο χώρο επί εποχής Χρηματιστηρίου, αγοράς Κτιρίου ΕΔΟΕΑΠ, προέδρων-μελών ΑΕΛΔΕ, πάρε-δώσε χρήματα Αγγελιοσήμου (ΕΔΟΕΑΠ) χωρίς παραστατικά και πάει λέγοντας ... αλλά προφανώς έχουν την αίσθηση-βεβαιότητα ότι η μνήμη των αναγνωστών (ασφαλισμένων στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) είναι κοντή ... έρρωσθε ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Εγώ είμαι βλάκας και δεν καταλαβαίνω, είμαι αγράματος τεχνικός του εξατάξιου γυμνάσιου. Ο Ντελέζος που είναι ξίπνιος δημοσιογράφος, θέλω να μου εξιγήσει, γιατί ο Βαρδινογιάννης να θέλει να πληρώνει από το τζίρο του τις εισφορές του Σαββίδη, όταν αγοράσει το ΔΟΛ και τον Μπόμπολα στον Πήγασο; Εφημερίδες ο Βαρδινογιάννης δεν έχει. Γιατί να δέχεται να πληρώνει για τις εφημερίδες των άλλων; Δεν έχουνε λεφτά να πληρώνουν κανονικά εισφορές ο Μπόμπολας και Σαββίδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Οικονομικοί διευθυντές των ΜΜΕ, λέει η ανακοίνωση των Αγγέλη, Χριστοδουλίδου , έκαναν κουμάντο στον ΕΣΟΕΑΠ. Δηλαδή οι διεθυντάδες πήγαιναν το πρωί στη δουλειά εισέπρατταν το αγγελιόσημο και το μεσημέρι το έπαιρναν και το πήγαιναν ΟΛΟ στον ΕΔΟΕΑΠ. Μάρκο, να ένα αγγελιόσημο. Οι "μακρυχέρηδες", λέει η ανακοίνωση, να μην κάνουν κουμάντο και στον νέο ΕΔΟΕΑΠ. Οι μακρυχέρηδες σε ένα κράτος δικαίου συνήθως λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη, αλλά ποιός να χαλάσει την ησυχία του και να προσφύγει σε ...ακραίες καταστάσεις. Οσο για τον Βαρδινογιάννη, αγγελιόσημο του χαρίσανε ετούτοι, 600 εκ. φόρους και πρόστιμα, λόγω τριγωνικών συναλλαγών οι άλλοι, απλήρωτοι εργάζονται στο Mega κάποιοι και πληρώνονται τα δάνεια, να μην γυρίσει και δυό επεισόδια στον Πάνο για το ευχαριστώ. Αλλωστε ο άνθρωπος είπε στην εξεταστική ότι είναι γούστο του να συντηρεί κανάλια. Δεν μας είπε μόνο με ποιανού τα χρήματα τα συντηρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή