Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

... ο ΔΟΛ σε καθεστώς Ειδικής Διαχείρισης ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Έγινε δεκτό το αίτημα των τραπεζών
και ο ΔΟΛ τέθηκε σε ειδική διαχείριση


Σήμερα αναγνώσθηκε η δικαστική απόφαση για τον ΔΟΛ

Κάνει δεκτό το αίτημα (Τμήμα Εκουσίας Μονομελούς) που έχουν καταθέσει οι τράπεζες Αlpha, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς, κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, ζητώντας να τεθεί η επιχείρηση σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη μπαίνει στην πιο κρίσιμη περίοδο της ιστορίας του. Τα οικονομικά στοιχεία θα οδηγήσουν πλέον τον-την διαχειριστή στο ποια λύση θα επιλέξει. Ίδωμεν...


σ."Α" - ... φυσικά παραμένει και το ερώτημα τι θα γίνει με τον ανοικτό λογαριασμό εξόδων, μισθοδοσίας κ.λπ. ... η προηγούμενη απόφαση του δικαστηρίου του έδινε χρονικό περιθώριο έως την σημερινή απόφαση ... 
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Ξέρουμε τι θα γίνει. Με όσα λεφτά έχουν μαζέψει θα βγάζουν τις εφημερίδες όσο πάει και τη μισθοδοσία ξεχάστε τη. Όλοι τώρα επίσχεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ειδικός εκκαθαριστής θα αποφασίσει στο εξής ποιες πληρωμές θα συνεχίσουν να γίνονται έτσι ώστε να παραμείνουν σε λειτουργία όλα τα Μέσα του Οργανισμού όπως γινόταν μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά των τραπεζών να κλείσει η κάνουλα της χρηματοδότησης προς τους εργαζόμενους έτσι όπως αυτή γίνεται μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή