Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 13/4 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σήμερα(;) το Δώρο του Πάσχα
στους εργαζόμενους του ΔΟΛ


Δεν έχει καταβληθεί ακόμη το Δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους του ΔΟΛ. Οι εκπρόσωποι των τραπεζών συσκέπτονται ακόμη, χωρίς να έχουν λάβει απόφαση για να δοθεί εντολή πληρωμής, αν και τα χρήματα υπάρχουν. Υπάρχει αισιοδοξία πως το Δώρο τελικά θα πληρωθεί σήμερα, χωρίς όμως προοπτική πληρωμής της μισθοδοσίας.Το Δώρο του Πάσχα ανέρχεται σε 350.000 ευρώ, ενώ στον δεσμευμένο λογαριαμό υπάρχουν 500.000 ευρώ. Οι τράπεζες δεν επιθυμούν την πληρωμή του Δώρου του Πάσχα, διότι ακολουθεί ρυθμιζόμενη δόση στις 20-22 Μαΐου ύψους 600.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε 150.000 ευρώ για κάθε τράπεζα.

Ο ειδικός εκκαθαριστής απείλησε με παράδοση της εντολής αύριο, αν δεν γίνει η πληρωμή των χρημάτων. Ο ίδιος έχει προσδιορίσει ότι εντός του Μαΐου μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία της αποτίμησης. Το σίγουρο είναι πως τα “Νέα” θα κυκλοφορήσουν τη Μεγάλη Παρασκευή και το “Βήμα” το Μεγάλο Σάββατο.
---
Ζητάει (νομική) βοήθεια ο Αθήνα 9.84

Νομική βοήθεια ζητά η διοίκηση του Αθήνα 9,84 για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου του Ελεγκτικού Συνεδρίου επί της Έκθεσης Κατασταλτικού Ελέγχου του Οικονομικού Έτους 2011, στην οποία καταγράφεται σωρεία παραβάσεων. Το ΔΣ της ΔΕΡΑ με απόφαση της πλειοψηφίας ανέθεσε στη δικηγορική εταιρεία του αναπληρωτή καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεωργίου Δελλή τη σύνταξη του αναγκαίου υπομνήματος με τις θέσεις της δημοτικής επιχείρησης. Για την αμοιβή της νομικής υπηρεσίας αποφασίστηκε η πληρωμή έως 20.000 ευρώ.
---
Το Attica TV έχει λεφτά…

Τη στήριξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV εξέφρασε ο Δήμος Ασπροπύργου με την απόφασή του για γενναία αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου κατά 2,3 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας να φθάσει στα 2.488.100 ευρώ. Με τροποποίηση του καταστατικού της δημοτικής εταιρείας εντάχθηκε ως «στόχος» και η συμμετοχή «σε άλλες εταιρείες ή / και κοινοπραξίες με παρεμφερείς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της δραστηριότητας παρόχου δικτύου ψηφιακών εκπομπών και ευρυζωνικών δικτύων»!
---
Το σεμινάριο «RespectWords» από την ΕΡΤ


Η ΕΡΤ, στο πλαίσιο των δράσεων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «RespectWords», διοργανώνει σεμινάριο από τις 24 έως τις 27 Απριλίου 2017 στο Αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ), για 20 δημοσιογράφους και αντίστοιχο αριθμό παρατηρητών από φορείς και οργανώσεις, το οποίο αφορά στη διαχείριση και αντιμετώπιση των πληροφοριών για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τις καλές πρακτικές ισορροπημένης και έγκυρης δημοσιογραφίας και τη συγγραφή σχετικού Κώδικα Δεοντολογίας (...)
Περισσότερα ΕΔΩ
---
Η Ανάσταση ζωντανά από το MEGA

Να μεταδώσουν ζώντανα τη λειτουργία της Ανάστασης αποφάσισαν οι τεχνικοί στο MEGA. Αν και απλήρωτοι επί 10 μήνες, έκριναν πως δεν πρέπει να χαλάσουν την παράδοση και έτσι η Ανάσταση του Κυρίου θα μεταδοθεί και από το MEGA αυτή την Κυριακή.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου