Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

... η μονταζιέρα της ΝΔ και η εκπομπή "10 στην ενημέρωση" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η ΝΔ για τα σχόλια της ΕΡΤ
που... εξισώνουν Μακρόν και Λεπέν


Οι πολιτικές αθλιότητες της Ε.Ρ.Τ. συνεχίζονται.

Σήμερα, προσπάθησαν να εξισώσουν το νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Μακρόν με την επικεφαλής των ακραίων εθνικιστών και πολέμια της Ε.Ε. κυρία Λεπέν.


Το έκανε δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης στην εκπομπή “10 στην ενημέρωση” λέγοντας ότι “μεταξύ των δύο πολύ κακών υποψηφίων, επικράτησε ο λίγο χειρότερος, ο εκπρόσωπος των τραπεζών και του συστήματος”.

Εάν ακολουθούν το παράδειγμα του κ. Μελανσόν, ας καταλάβουν επιτέλους ότι πλανώνται.

Αφού μετράτε τις κουβέντες μας,
τουλάχιστον να τις μετράτε σωστά


Απάντηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ
στην επίθεση που δέχονται από τα κόμματα

Όλοι γνωρίζουμε τη μαγική δύναμη του μοντάζ. Όταν λοιπόν από την τοποθέτηση του συναδέλφου Νίκου Αγγελίδη αφαιρείται η εισαγωγή «είναι πολλοί που λένε ότι…..» προφανώς το νόημα αλλάζει!

Αφού μετράτε τις κουβέντες μας, τουλάχιστον να τις μετράτε σωστά τόσο εσείς κ. Θεοδωράκη και όσο και εσείς κύριοι της Νέας Δημοκρατίας. Να είστε πιο προσεκτικοί πριν τιτιβίσετε ή βγάζετε ανακοινώσεις για τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, στους οποίους συνεχίζετε να επιτίθεστε ανερυθρίαστα για λόγους εντυπωσιασμού. Εκτίθεστε!

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και προσωπική άποψη του δημοσιογράφου να ήταν, η φράση -όπως σωστά ή λανθασμένα έχει αποδοθεί στον Βολταίρο- «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες», κωδικοποιεί την έννοια του δημοκρατικού ήθους και της ελευθερίας του λόγου .

Η εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης
ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου