Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Οι απλήρωτοι του ΔΟΛ και το εξώδικο της ΕΠΗΕΑ

*
Ανακοίνωση
***
*

ΕΠΗΕΑ
Εξώδικο - ούτε σκέψη
για συνδικαλιστική αντίδραση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ με εξώδικη διαμαρτυρία καταγγέλλει την ALPHA BANK ως εκπρόσωπο των ομολογιούχων δανειστών και τους διαχειριστές της ΔΟΛ ΑΕ, οι οποίοι αρνούνται να καταβάλλουν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους, που με αυταπάρνηση, αφοσίωση και επαγγελματισμό συνεχίζουν απλήρωτοι την έκδοση των μέσων ενημέρωσης του ΔΟΛ.

Επισημαίνει στους ανωτέρω τις εκ του Νόμου αναπόδραστες συνέπειες του καθεστώτος έκτακτης διαχείρισης μία εκ των οποίων είναι η λειτουργία και η έκδοση των μέσων προς αποφυγή της απαξίωσης τους.

Καλεί την ALPHA BANK και τις άλλες τράπεζες να αποδεσμεύσουν τα έσοδα του ΔΟΛ προκειμένου οι διαχειριστές να καταβάλλουν άμεσα και κατά προτεραιότητα τη μισθοδοσία στους εργαζόμενους, όπως από το Νόμο έχουν υποχρέωση.

Παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο του εξωδίκου μας και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η διαδικασία πώλησης του ΔΟΛ δεν θα γίνει εις βάρος των εργαζομένων του, τα δικαιώματα των οποίων θα υπερασπιστούμε εξαντλώντας κάθε νόμιμο τρόπο.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

3 σχόλια:

  1. Ρε, ούτε ΔΩΔΕΚΑ μήνες απλήρωτοι δεν συμπλήρωσαν οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ και η ΕΠΗΕΑ ...έτρεξε να προλάβει τις άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις στέλνοντας εξώδικο στην ΑΓΙΑ ALPHA BANK. Είσαι πολύ Μάρκος ρε Μάρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ" ΚΑΙ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Π.Η.Ε.Α." ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΛ.

      ΤΣΑΛΑΤΑΡΑΣ

      Διαγραφή
  2. Συνήθως στην ΕΠΗΕΑ έχουν σχέδιο. Κι αν έχουν? Ρώτα στο ΜΕΓΚΑ να σου πουν. Κάτι ξέρουν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή