Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Στον ΔΟΛ θα έχουν τον νέο επενδυτή κορώνα στο κεφάλι τους

*
Ανασυγκρότηση
***
*
e-mail αναγνώστη
Το ΒΗΜΑ της Καβάλας
και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Τούμπας

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι στην Μιχαλακοπούλου το νέο επενδυτή θα τον έχουν κορώνα στο κεφάλι τους.

Στην άλλη άκρη του λεκανοπεδίου, κατά Πειραιά μεριά, μαθεύτηκε ότι ο χορηγός της καινούριας έκδοσης έχει καλύψει οικονομικά το εγχείρημα για ένα χρόνο. Έτσι εξηγείται το ζόρισμα του εκδότη που βλέπει την κυκλοφορία του να πηγαίνει πιο αργά κι από σημειωτόν. Κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του, αν και γνωρίζει, ίσως, ότι κάποιοι που ροβόλησαν κατά την Πηγάδα, ξέχασαν(;) στα συρτάρια των τέως γραφείων τους γραφική ύλη, τα ονόματά τους στις καρέκλες και στιχάκια του Ελύτη όπως «σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ».

Φήμες ότι φοβούνται τσουνάμι στο λιμάνι, ελέγχονται για την εγκυρότητά τους. Πάντως επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας τελευταία θα περιμένουμε να δείξει το πράμα μέχρι τις αρχές του ΄18. Κι επειδή όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν, δε θα μας κάνει εντύπωση αν δούμε προσεχώς το ΒΗΜΑ της Καβάλας και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Τούμπας.
----
ΛΟΥΤΣΟΣ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
---
*

1 σχόλιο:

  1. Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ BARCODE ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΕΛΟ. ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ KAI BAZEI ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή