Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

... ο Σάτυρος των media γράφει - 12/5 ...


*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απεργία... λίγο πριν

Μπράβο αντανακλαστικά η ΕΣΗΕΑ.

Τόσα... χρόνια απλήρωτοι ή κακοπληρωμένοι οι εργαζόμενοι στα μαγαζιά του Φώτη Μπόμπολα. Όμως, η ΕΣΗΕΑ δεν απεργούσε σε αυτά. Της έφτανε μια επίσκεψη, μια ωραία ανταλλαγή απόψεων με την διεύθυνση και με ένα δεκαπενθήμερο την έκανε γαργάρα την κατάσταση.

Ξαφνικά βγαίνει στο κλαρί της επανάστασης. Και μια, και δύο, και τρεις μέρες απεργία. Λίγο πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας Μπόμπολα - Σαββίδη. Μια συμφωνία που δεν αρέσει σε πολλούς.

Δικαιώματα για σχόλια έδωσε ξανά η συνδικαλιστική γραφειοκρατία.
---
Στο πλευρό του Ν. Αγγελίδη

Φασισμός η στοχοποίησή του.

Φασισμός η στοχοποίηση κάθε δημοσιογράφου που δεν προσκύνησε το "παλαιό σύστημα" και την διαπλοκή. Από διάφορους σοβαρούς και ασόβαρους εκπροσώπους του.

Κάποια στιγμή εμείς οι "απέναντι" οφείλουμε στην δημοσιογραφία, στον τόπο και στην δημοκρατία να συσπειρωθούμε και να τους απαντήσουμε.

Αρκετά με όλα τα καλοταϊσμένα καθεστωτικά σκυλιά.
---
Από τον Κασιδιάρη στον Τζήμερο

Τελικώς, έχουν πολλά κοινά οι χρυσαυγίτες με τους φιλελέδες.

Και οι μεν και οι δε κτυπούν γυναίκες. Σε αυτές παριστάνουν τους βαρύμαγκες.

Ο Τζήμερος της... δημιουργίας.
---
Σκάνδαλο Αικατερινάρη

Προφανώς την παγίδευσαν κάποιοι συνεργάτες της.

Η ευθύνη του σκανδάλου τελικώς βαραίνει αυτήν που είναι η επικεφαλής του Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Στο φινάλε που το έχει δει αυτό; Σε ποια αγορά του κόσμου και σε ποιο κλάδο;

Να στέλνει επιλεκτικά σε εταιρείες pr και δημοσίων σχέσεων επιστολές πρόσκλησης ενδιαφέροντος μια εταιρεία ή ένας οργανισμός του Δημοσίου Τομέα!!! Το πιάσατε τι έκανε; Δεν προκήρυξε διαγωνισμό για την ανάθεση της δουλειάς. Επιλεκτικά κάλεσε στον ανεπίσημο διαγωνισμό να συμμετάσχουν ορισμένες εταιρείες και απέκλεισε κάποιες άλλες.

Με ποια κριτήρια το έκανε όλο αυτό;
---
Μαρινάκης: Κτυπά MEGA και Βήμα

Στοχεύει σε δύο κομμάτια του (διαλυμένου) παζλ του ΔΟΛ.

Στο MEGA και στο Βήμα. Θα τα διεκδικήσει στην δημοπρασία που προωθούν οι τράπεζες. Προσέξτε τώρα μια (...μικρή) λεπτομέρεια των σχεδίων του. Αν αποκτήσει το Βήμα, θα κλείσει την "Ελευθερία του Τύπου". Ουσιαστικά, κάτω από τον ιστορικό και βαρύ τίτλο θα μεταφέρει το δυναμικό της "Ελευθερίας του Τύπου".

Εκτίμηση "Σάτυρου". Ο μεγάλος στόχος του Μαρινάκη είναι το MEGA. 
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου