Τρίτη 16 Μαΐου 2017

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 16/5 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αναστέλλεται η "Ελευθερία"...

Διαβάζουμε στο "Enimerosi24" ότι ο ισχυρός ανήρ του πειραιώτικου Συγκροτήματος, Ιωάννης Κουρτάκης, σκέπτεται πολύ σοβαρά να... αναστείλει την έκδοση της καθημερινής "Ελευθερίας του Τύπου".
Η Κυριακάτικη έκδοση θα συνεχιστεί κανονικά...
---
Για δύο μήνες, ακόμη,
η "Αίθουσα Σύνταξης" στην ΕΡΤ1

Ως τις 30 Ιουνίου παρατείνεται η μετάδοση της εκπομπής «Αίθουσα Σύνταξης» στην ΕΡΤ1 με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Το συνολικό κόστος για την εταιρεία παραγωγής Black Orange είναι 42.763 ευρώ και για την ΕΡΤ 20.802 ευρώ.
---
Αψιμαχίες ΕΡΤ – ΣΚΑΪ

Αψιμαχίες ΕΡΤ – ΣΚΑΪ και στο βάθος νέος γύρος αντιπαράθεσης; Ο Γιάννης Αλαφούζος βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΪ 100,3 και με αφορμή ένα (πλαστό) περιστατικό στην ΕΡΤ και τοποθετήθηκε αρνητικά για τα έσοδα που λαμβάνει από το ανταποδοτικό τέλος. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς υπενθύμισε στη Βουλή πως ο ΣΚΑΪ είχε αναπαράγει τηλεοπτική εικόνα από την ΕΡΤ τον Δεκαπενταύγουστο του 2016 χωρίς να υπάρχει άδεια. Η ΕΡΤ τότε είχε δηλώσει πως θα κατέθετε μήνυση κατά του ΣΚΑΪ.
---
Με Τάσο Μπούρα η “SportDay”

Ο δημοσιογράφος Τάσος Μπούρας ανέλαβε τη θέση του εκδότη στη «SportDay» μετά την παραίτηση του Περικλή Γκιόλια. Ο πρώην γενικός διευθυντής της εφημερίδας αναλαμβάνει καθήκοντα στον Όμιλο Ρέστη.
---
Ασφαλιστικά μέτρα της ΑΕΠΙ
κατά του κρατικού Επιτρόπου

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του ορισμού της κρατικής επιτρόπου κατέθεσε η ΑΕΠΙ και η απόφαση αναμένεται εντός των ημερών. Παράλληλα, με την επίκληση τεχνικών λόγων δεν πληρώθηκε σήμερα το προσωπικό της εταιρείας.
---
ΕΡΤ πληρώνει Digea

Ανοιχτός παραμένει στα λογιστικά της ΕΡΤ ο λογαριασμός πληρωμής ενοικίου στην Digea. Η εταιρεία – πάροχος δικτύου των ιδιωτικών καναλιών δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πληρωμών από την κρατική τηλεόραση, που είναι πάντα τυπική στις πληρωμές της. Το ετήσιο ενοίκιο, μαζί με τον ΦΠΑ, προκειμένου να μεταδίδει η ΕΡΤ τα προγράμματά της ψηφιακά στα σημεία εκπομπής στα οποία δεν διαθέτει δικούς της αναμεταδότες φθάνει τα 2,3 εκατ. ευρώ. Πριν από λίγες ημέρες το ΔΣ της ΕΡΤ έδωσε το πράσινο φως για να πληρωθεί μία ακόμη δόση, ύψους 175.541,26 ευρώ.
---
Αποφασισμένος ο Ν. Παππάς
για το διαγωνισμό προσωπικού στην ΕΡΤ

Αποφασισμένη να προχωρήσει στον διαγωνισμό για την πρόσληψη 250 εργαζομένων στην ΕΡΤ εμφανίζεται η ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. Η διαδικασία έχει καθυστερήσει σημαντικά εξαιτίας νομικών λαθών στην αρχική προκήρυξη που είχε ως αποτέλεσμα να καταπέσει η διαδικασία στα δικαστήρια και στη συνέχεια από την καθυστέρηση να ανταποκριθούν στο αίτημα αποτύπωσης των κενών στη λειτουργία της ΕΡΤ.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου