Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Αιχμές - έχουμε youtube, ΕΡΤ, MEGA και... fund

*
Ανασυγκρότηση
***
*

@ Ξεκίνησε η μάχη των βίντεο στο youtube. Κυριάκος, Σαμαράς, Βενιζέλος και τα άλλα παιδιά. Το έργο των οποίων, παραμένει συγκλονιστικό στα χρόνια του μνημονίου

@ Οι θαυμαστές τους, πάντως είναι σε θέσεις ευθύνης στην ΕΡΤ.

@ Όταν απομακρύνεται από τη διοικητική θέση στην ΕΡΑ, ο Νίκος Τσιμπίδας, ο τελευταίος που παρέμεινε στο Ραδιομέγαρο, όταν εισέβαλαν τα ΜΑΤ και παραμένουν στις θέσεις τους, όλοι αυτοί που έφτιαξαν το έκτρωμα της ΝΕΡΙΤ, τότε υπάρχει ζήτημα στην Αγία Παρασκευή.

@ Λάθη, μπορεί να έχουν συμβεί και στο Πρώτο Πρόγραμμα, αλλά όταν ο σταθμός έκανε εκπομπές για το Προσφυγικό, άλλοι ήταν στον …κόσμο τους και διαφήμιζαν μαγαζιά στην Αθήνα.

@ Εδώ, θα μου πείτε, πως έχει προσληφθεί στέλεχος που παρέθεσε και συνέγραψε τα επιχειρήματα για το λουκέτο στην ΕΡΤ….

@ Υπάρχουν ακόμη πρόσωπα στο τηλεοπτικό τοπίο που δεν έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα πως “κάποτε ήταν σπουδαίοι και τρανοί” στο MEGA και τώρα δεν θέλει κανένας να τους ξέρει.

@ Η μεγάλη αλήθεια είναι πως τα σπουδαία ποσοστά του δελτίου βαζίζονταν στη μυθοπλασία.

@ Για αυτό και οι γκράντε αστέρες έφευγαν για μπάνια τον Ιούνιο και επέστρεφαν στις θέσεις τους, τον Οκτώβριο, όταν ο Πέτρος Μπούτος ξεκινούσε το νέο πρόγραμμα

@ Οι ηθοποιοί πληρώνονταν με καθυστέρηση, οι δημοσιογράφοι όμως επί τόπου και με μπόνους.

@ Κι άλλο ένα βήμα έγινε για την επαναφορά του MEGA. Ο έλεγχος της Grand Thornton ήταν θετικός και οι τράπεζες έδωσαν πράσινο φως. Το επόμενο βήμα είναι η προστασία από τους πιστωτές στα δικαστήρια.

@ Αν υπάρχουν μέτοχοι που δεν θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στο MEGA, που επιβιώνει ακόμη και με “Survivor” και δεσμευμένους λογαριασμούς, πάντα υπάρχει ενδιαφέρον από τρίτους.

@ Για το ενδεχόμενο της συμμαχίας των δύο πρώην συνεταίρων και μετέπειτα αντιπάλων σας έχουμε πει από τις 14 Μαϊου. “Γραμμή άμυνας” για να μην επεκταθεί ο Ιβάν ο Τρομερός!

@ Δύο fund από το εξωτερικό δείχνουν ενδιαφέρον για την πράσινη ΠΑΕ. Προ των χθεσινών επεισοδίων, φυσικά. Οι εξελίξεις όπως φαίνεται είναι ραγδαίες στη Λεωφόρο.
---
Τυπολογίες
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου