Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 13/6 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αποχωρούν από το protagon για το liberal

Η μετακόμιση από τη Ρηγίλλης στη Μιχαλακοπούλου σημαδεύτηκε από σημαντικές απώλειες… Στη διαδρομή ορισμένοι λοξοδρόμησαν και κάποιοι άλλοι δεν εγκαταστάθηκαν ποτέ στα νέα τους γραφεία. Ο λόγος για μια σημαντική μερίδα στελεχών του σαιτ «Protagon.gr» που αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν και να μετακινηθούν στο ανταγωνιστικό «Liberal.gr».
Κυρίως πρόκειται για δημοσιογράφους που εργάζονταν στο σάιτ γνώμης πριν αλλάξει ιδιοκτησία και περάσει από τον Σταύρο Θεοδωράκη στον Χρήστο Μεμή.
Αιτία των αποχωρήσεων λέγεται ότι ήταν διαφωνίες ως προς τη φυσιογνωμία και το περιεχόμενο του σάιτ, αλλά και επιμέρους εργασιακά θέματα.

---

Τo δικαστήριο
θα παραδώσει τα κλειδιά του ΔΟΛ 

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα ΜΜΕ του ΔΟΛ όριζε πως μετά τη λήξη της διαδικασίας υποβολής και αποσφράγισης των προσφορών θα ακολουθούσε η συγκριτική εκτίμηση των προσφορών, όπως και έγινε, και η σύνταξη σχετικής έκθεσης από τη σύμπραξη Ειδικού Διαχειριστή, η οποία θα αναφέρει τον πλειοδότη. Η έκθεση κοινοποιείται σε όσους κατέθεσαν νόμιμα προσφορές και θα υποβάλλεται στο πτωχευτικό δικαστήριο μαζί με σχετική αίτηση αποδοχής από τον πλειοδότη.
Το δικαστήριο, σύμφωνα με τον ν. 4307/2014, αποδέχεται την υποβληθείσα αίτηση εφόσον διαπιστώσει ότι τηρήθηκαν οι όροι του παρόντος και ότι η εισαγόμενη προς έγκριση προσφορά είναι του πλειοδότη, ότι έχει την έγκριση της συνέλευσης των πιστωτών και ανακηρύσσει τον αγοραστή ή τους αγοραστές, κατά περίπτωση, με απόφασή του, που δεν υπάγεται σε ένδικα μέσα. Η απόφαση του δικαστηρίου δημοσιεύεται σε περίληψη στο ΓΕΜΗ. H σύμβαση μεταβίβασης, μεταξύ Ειδικού Διαχειριστή και “‘Αλτερ Έγκο” (Βαγγέλης Μαρινάκης) μετά την επικύρωση του πλειοδότη από το αρμόδιο δικαστήριο, θα υπογραφεί ενώπιον της συμβολαιογράφου Αθηνών Βαρβάρας Σγούρα ή/και Αικατερίνης Οικονόμου. Επιπλέον, η σύμβαση μεταβίβασης δεν υπόκειται σε καμιά επιφύλαξη ή αίρεση ως προς τους όρους που αναφέρονται και θα υπογραφεί ως έχει. Τόσο ο διαγωνισμός όσο και η σύμβαση πώλησης των περιουσιακών στοιχείων διέπονται από το ελληνικό δίκαιο.
---
Τετάρτη και Πέμπτη ο δεύτερος γύρος
των εκλογών για τα Πειθαρχικά στην ΕΣΗΕΑ

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει ότι την Τετάρτη, 14 και την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017, από τις 8 π.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου (20:48-20:49), στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20 θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών των Πειθαρχικών Συμβουλίων και εκπροσώπων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
---
Πρώτη η ΕΡΤ στο ερημωμένο χωριό Βρίσα

Πριν από λίγο σε ένα από τα πολλά έκτακτα δελτία ειδήσεων η ΕΡΤ μετέδωσε τις πρώτες εικόνες από το χωριό Βρίσα που εκκενώθηκε, καταγράφοντας τις ζημιές του καταστροφικού σεισμού των 6,1 R που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας.
Η δημόσια τηλεόραση με την δημοσιογράφο Χαρά Γιαννοπούλου πρώτη από όλα τα εθνικά δίκτυα βρέθηκε στο ερημωμένο χωριό και με τον οπερατέρ της αποτύπωσαν εικόνες καταστροφής και εγκατάλειψης.
Για άλλη μια φορά η ΕΡΤ δίνει τη μάχη της ενημέρωσης με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση, αγνοώντας τους κινδύνους… Και το σύνολο του προσωπικού της βρίσκεται επί ποδός, προκειμένου να μεταφέρει σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν μετά τον ισχυρό σεισμό οι πολλαπλώς ταλαιπωρημένοι κάτοικοι της Λέσβου.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου