Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

ΔΟΜ - το σχέδιο για τον έλεγχο του οργανισμού...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Από τα payroll της κεντροδεξιάς
στα διευθυντικά σαλόνια του ΔΟΛ


Ανάμεσα στους απίθανους που ξεροσταλιάζουν στην «αυλή» του Βαγγέλη Μαρινάκη εκλιπαρώντας για μια θέση διευθυντή στο «ΒΗΜΑ» ή «ΤΑ ΝΕΑ» ή κάτι παραπάνω, τύπου γενική διεύθυνση… ξεχωρίζει η περίπτωση ενός γνωστού «θαμώνα» στα payroll της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης… που κινείται και αυτό είναι το ενδιαφέρον, κατόπιν εντολών δημοσιογράφου του ΔΟΛ.

Συγκεκριμένα λέγεται ότι ο γνωστός «θαμώνας» που κάνει θραύση ως νταραβεριτζής με τα μικρό-θελήματα που του αναθέτουν πάσης φύσεως αφεντικά, είναι στην ουσία ο αχυράνθρωπος του τελευταίου… Ο στόχος του οποίου είναι ο έλεγχος του συγκροτήματος που θα επιτευχθεί – έτσι τουλάχιστον πιστεύει, βάζοντας μπροστά τον απίθανο «θαμώνα» των payroll!

Ομολογουμένως έχει αρκετά και ποικίλα προσόντα, χρήσιμα για διάφορες δουλειές του ποδαριού… Δύσκολα όμως, ακόμη και με την καθοδήγηση του δημοσιογράφου του ΔΟΛ και εγκεφάλου του εν λόγω σχεδίου… να ανταποκριθεί στα απαιτητικά καθήκοντα του διευθυντή.

Παρόλα αυτά επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα και όλα μπορεί να συμβούν… ας μην το αποκλείσουμε τελείως!

Βεβαίως ένα μεγάλο κεφάλαιο από μόνο του είναι η σχέση των δύο πρωταγωνιστών μας. Εν τάχει λοιπόν σημειώνεται ότι ο «θαμώνας» των payroll που περιγράψαμε νωρίτερα και που υποδύεται στα καφενεία του Κολωνακίου τον διανοούμενο δημοσιογράφο (τρομάρα του), έχει πέσει «θύμα» της γοητείας του δημοσιογράφου του ΔΟΛ (που φυσικά δεν είναι ένας απλός δημοσιογράφος, αλλά για ευνόητους λόγους αποφεύγουμε να αναφέρουμε περισσότερα στοιχεία)… Ο τελευταίος λοιπόν που κάτι τέτοιους θαυμαστές τούς έχει για πρωινό τον έχει βάλει στο «βρακί» του!

Με λίγα λόγια τον έχει σήκω, κάτσε… και για αντάλλαγμα τού επιτρέπει να δηλώνει φίλος του! Ο φίλος όμως στην ανάγκη φαίνεται! Έτσι ο νταραβεριτζής «θαμώνας» που έχει πρόσβαση στα συστήματα Μαρινάκη εργάζεται για το κοινό καλό… Αφού αν όλα πάνε κατ’ ευχή θα βολευτούν αμφότεροι! Για την ακρίβεια όχι απλώς θα βολευτούν, αλλά θα διοικήσουν τον ΔΟΛ! Το παν λοιπόν είναι να έχεις υψηλούς στόχους! Αρκεί βέβαια να μην αποδειχθούν όνειρο θερινής νυκτός!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου