Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΕΤΗΠΤΑ - Συγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα - Ψηφοφορία

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΤΗΠΤΑ


---
Σχόλιο "Α" ... και να λοιπόν που το "σύστημα ΕΠΗΕΑ", μετά και τη διατήρηση της δεσπόζουσας θέσης του σε ΕΔΟΕΑΠ (ΝΠΙΔ), ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ και εσχάτως με "άκρες" στον ΕΦΚΑ -λέγε με Πετρόπουλο- κατάφερε να διατηρηθεί και στην ΕΤΗΠΤΑ, παρά τις πολλές και σημαντικές συνδικαλιστικές του απώλειες ... παρ' όλα τούτα μια ματιά στη σύνθεση, όλων όσοι έχουν μείνει να πιστεύουν ακόμη στην πολυπλοκότητα της συνδικαλιστικής σκέψης του και τοποτηρητή Μυλωνά, δείχνει την ένδεια στελέχωσης θέσεων και πόσο μάλλον κατεύθυνσης πάνω στα μεγάλα και δυσεπίλυτα προβλήματα του κλάδου ... είναι πλέον ή βέβαιον ότι το καλοκαίρι που έφτασε θα είναι "καυτό" ... κανείς δεν έχει διάθεση να συνεχίσουμε να ξεφτιλιζόμαστε ως υποτελείς "συστημάτων" και προσωπικών επιδιώξεων ... και φυσικά υπάρχουν και τα κρατικά ελεγκτικά όργανα ... σε κάθε περίπτωση και σύντομα θα την βρούμε την άκρη ... έρρωσθε ...
---
*

12 σχόλια:

  1. Ξετυλίγεται το κουβάρι σιγά-σιγά και βασανιστικά. Η τέως πρόεδρος κλήθηκε από τον ανακριτή -προς το τέλος Ιανουαρίου- και κατέθεσε για το ανείσπρακτο αγγελιόσημο αλλά ταραγμένη όπως ήταν έκανε και μιά μήνυση πρόχειρη στους τρείς της ΕΤΗΠΤΑ που την διασκεδάζουν. Ο έτερος καπαδόκης που το παίζει αρχιπρόεδρος τρέχει και δε φτάνει με το ΣΔΟΕ και την εφορία που ξετινάζουν το μαγαζάκι του με πρόστιμα. Και έμεινε τελευταίος ο χαμτσούτσος της ΕΤΗΠΤΑ που τον έχουν τυλίξει σε μιά κόλλα χαρτί οι δύο προηγούμενοι και θα τον στείλουν στην ψειρού για συγκάλυψη υπεξαίρεσης και απιστίας σε βαθμό κακουργήματος. Άσε που μόλις το μυριστήκανε οι δικοί του τον παρατήσανε να βολοδέρνει μετά το στραπάτσο που έπαθε στις εκλογές της ΕΤΗΠΤΑ. Μοναδικό αποκούμπι τούμεινε ο γ.γ. του, χεσμένος κι αυτός από το φόβο του και επίσης ο άνθρωπος γιογιό -αντιπρόεδρος, έφορος, μέλος, φίλος, ψηφοφόρος, καφετζής, καθαρίστρια και σιελωτής ταλαντούχος. Ετσι το καλοκαίρι προμηνύεται αρκετά θερμό και απολαυστικό!

    Ανδρούτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιες φορές προτιμάς τη σιωπή γιατί υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο μικροί και λίγοι που δεν αξίζουν τα λόγια σου!
      Μην περιμένεις από "φτηνούς" ανθρώπους "ακριβές" συμπεριφορές.

      Διαγραφή
    2. Σωστά, δεν αξίζει ν' ασχολείσαι με τους "φτηνούς" που στηρίζουν αυτόν που για να κρατήσει την καρέκλα του προέδρου, αδιαφορεί για την ιστορία και τον ευτελισμό της Ένωσης. Εύγε στην "ακριβή" συμπεριφορά όποιου προσβλέπει σε αξιώματα για το φαίνεσθαι. Αυτό που μένει να μαθευτεί είναι, αν γιά να γίνει "ηγούμενος Β", τον "χάιδεψε" ο προηγούμενος Β'!

      Διάκος

      Διαγραφή
    3. ΕΝΑ "ΟΧΙ" ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ -ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ- ΑΠΟ ΕΝΑ "ΝΑΙ" ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ Ή, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ!

      Μ. Γκ.

      Διαγραφή
    4. Μικρός, λίγος και φτηνός. Οι ακριβείς χαρακηρισμοί αυτού που προσκυνάς και στηρίζεις.Οπότε το επίπεδο του προσκυνητή είναι ακόμα πιο χαμηλό.

      Διαγραφή
    5. Τον βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο σημεία. Μιλά για πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανένα και εκφράζει γνώμη για πράγματα που δεν τον ρώτησε κανείς.

      Διαγραφή
    6. Ποιος σου είπε αλήθεια ότι η δική σου επιλογή είναι η σωστότερη; Διεκδικείς το αλάθητο και δικτατορικά θέλεις να την επιβάλεις με ψεύδος, ραδιουργία, απειλές, διαστροφή, συκοφαντία και ανηθικότητα; Ο κλάδος ψήφισε και αποφάσισε. Αν θέλεις να τα κάνουμε "πουτάνα όλα" είναι πολύ εύκολο. Το στραπάτσο όμως θα είναι πολύ μεγάλο και αναλαμβάνεις πλήρως την ευθύνη.

      Διαγραφή
    7. Αγαπητη τεως προεδρε, παντου βλεπεις ψευδος και συκοφαντιες. Κανε αλλη μια μηνυση. Εν πασει περιπτωσει, Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΕΛΑ ΑΝ "ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ" ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
      ΠΑΡΙΟΣ

      Διαγραφή
    8. Ψεύδος, ραδιουργία, απειλές, διαστροφή, συκοφαντία και ανηθικότητα. Γιατί κουράζεσαι και γράψεις τόσες λέξεις. Μονολεκτικά: Μυλωνάς.

      Διαγραφή
  2. Σχετικά με την πορεία των καταγγελιών για το Ανείσπρακτο Αγγελιόσημο έχουμε εξελίξεις. Ετσι μετά από την προανάκριση που έγινε στην ΔΟΑ και κατέθεσαν τρεις συναδέλφοι, ο Εισαγγελέας διέταξε Κύρια Ανάκριση για Υπεξαίρεση και Απιστία σε βαθμό Κακουργήματος.
    Η πρώην πρόεδρος του πρώην ΕΤΑΠ-ΜΜΕ κατέθεσε μήνυση κατά των συναδέλφων στην Εισαγγελία με ημερομηνία 09/02/2017, στην οποία περιλαμβάνονται και τα παρακάτω πρακτικά από το Δ.Σ. του Ταμείου:
    ΄΄Στη συνέχεια η κ. Αντωνοπούλου ζήτησε από το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Μυλωνά, εκπρόσωπο των ασφαλισμένων της Γ' Δ/νσης και πρόεδρο της ΕΤΗΠΤΑ να τοποθετηθεί επί του θέματος. Ο κ. Μυλωνάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση προκειμένου να καταγραφεί στα πρακτικά. "ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΤΗΠΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟΥ. Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ".
    Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Μάρκος Γκανας ζήτησε από τον κ. Μυλωνά να τοποθετηθεί αρμοδίως και επί του δευτέρου σκέλους της καταγγελίας των τριών ασφαλισμένων η οποία αφορά "έσοδα χωρίς παραστατικά" στη Γ' Δ/νση. Ο Κ. Μυλωνάς απάντησε: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ".΄΄
    Μετά από αυτές τις ....βαρύνουσες δηλώσεις οι οποίες είναι για γέλια, γιατί τις έκανε το καλό παιδί ο Μυλωνάς καθ΄ υπόδειξιν των ανωτέρων του, γεννάται μία απορία: Ποιός είναι ο πιο γελοίος της ιστορίας. Ο κατα παραγγελία δηλών ή οι ΕΞΙ οι οποίοι τον εξέλεξαν πρόεδρο της ΕΤΗΠΤΑ για μια ακόμη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το συγκεκριμένο θέμα ο ...νέος Γενικός Γραμματέας σε ποιά όχθη βρίσκεται;

      Διαγραφή
    2. Υπτιως του Αιγαιου. Δηλαδη Αιγυπτιως.

      Διαγραφή