Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Απλήρωτος MEGA: "Κύριοι εργατοπατέρες..."...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
email αναγνώστη

MEGA απληρωσιά, αλλά μέχρι πότε;


Τι συμβαίνει με τους συνδικαλιστές ("έξυπνους" ή όχι);

Ακούμε για εκατομμύρια ευρώ έδωσε ο ένας ...από τον Πόντο, εκατομμύρια ο Αlter Ego αλλά στην πράξη οι εργαζόμενοι που κράτησαν το μαγαζί όρθιο έχουν φτάσει να τους κόβουν το ρεύμα, το νερό και να ξεπουλούν καθημερινά την αξιοπρέπεια τους για ένα μεροκάματο όπου κι αν βρεθεί, ως πότε θα περιμένουν άλλη μια εβδομάδα και άλλη μια εβδομάδα μέχρι να μην υπάρχει άλλη εβδομάδα και να αρχίσουν τα όργανα.

Την τελευταία φορά που το Μεγάλο Κανάλι πήρε την προστασία από τους πιστωτές του, τα σωματεία με τους εργατοπατέρες, που εκπροσωπούν τους εργαζομένους, αποφάσισαν η προστασία να μην έχει ως όρο την πληρωμή των εργαζομένων συναδέλφων τους. Άραγε το ίδιο θα γίνει και στις 20 του μήνα που λήγει πάλι η προστασία;

Αν ναι κάτι συμβαίνει με τους ηγέτες των εργαζομένων (για δείτε λίγο πιο σοβαρά) κάποιοι τρενάρουν μια κατάσταση και μην νομίζετε ότι στο τέλος το μετοχικό σχήμα θα είναι αυτό που φαίνεται μέχρι σήμερα. Πάντως οι διοικητικοί πιο "έξυπνοι" βρήκαν ελεύθερο λογαριασμό και πληρώθηκαν πριν από 2 μήνες κάποιους μισθούς.

Όσο για τα μεγάλα λόγια από το μέτοχο του 19% ότι θα πληρώσει 8 εκατομμύρια για την μισθοδοσία των εργαζομένων που ζούν κάτω και από το τελευταίο όριο της φτώχειας θα μπορούσε να το κάνει πράξη και να πληρώσει από τους δικούς λογαριασμούς, γιατί οι πραγματικοί πόντιοι φημίζονται για την τιμιότητα τους και δεν πετάνε φωτοβολίδες για να κάνουν απλά θόρυβο.

Ε.Α.
---
enimerosi24
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου