Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

... o Σάτυρος των media γράφει - 15/6 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ουάου, ο Κανέλλης συντονιστής

Όλοι οι καλοί και εκλεχτοί μαζεύτηκαν.

Στην χθεσινή ημερίδα του Αθήνα 9.84 με θέμα «30 χρόνια μετά, τι έφερε η ελεύθερη ραδιοφωνία». Παντελής Καψής, Πάσχος Μανδραβέλης, κάποιοι καθηγητές γνωστών απόψεων κ.λ.π.

Βεβαίως, την ημερίδα την πραγματοποίησαν μεταξύ "συγγενών και φίλων". Για να ακουστούν τα ευχολόγια. Που να καλέσουν κανένα "Σάτυρο"; Και να αρχίσει αυτός να μιλά για τα κομπολόγια, τα κινητά, τα μανικετόκουμπα, τους χιλιάδες αργόμισθους, τα χρυσά συμβόλαια των pr και τα golden boys του σταθμού.

Για τα εκατομμύρια που στοιχίζει ο σταθμός του μηδέν τοις ακροαματικότητα στους αθηναίους δημότες άραγε μίλησε κανείς; Μπα. Για τους οικονομικούς εισαγγελείς και τα πορίσματα του Ελεγκτικού Συνεδρίου;

Σιγά μην το επέτρεπε ο Κανέλλης.
---
Προγραμματική συμφωνία

Οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι.

Τοποθετήθηκαν χθες ζητώντας την άμεση συγκρότηση του προεδρείου. Εύλογη τοποθέτηση αφού την κάνουν από θέση ισχύος, μετά την μεγάλη νίκη τους στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ (αν και ο πραγματικός νικητής είμαστε εμείς, όσοι υποστηρίξαμε την αποχή). Όμως, για να συγκροτηθεί το νέο προεδρείο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα καυτά θέματα του κλάδου, οι παρατάξεις προηγουμένως οφείλουν να καταλήξουν σε μια προγραμματική συμφωνία. Τι να το κάνουμε ένα εργοδοτικό ή ένα αδύναμο προεδρείο; Η πλειοψηφία οφείλει να παρουσιάσει ένα σχέδιο προγραμματικής συμφωνίας για να συγκροτηθεί γρήγορα ένα ισχυρό προεδρείο.

Η σημερινή κατάσταση επιβάλει την λογική της συναίνεσης.
---
Τα ακούσαμε χοντρά

Δεν άρεσε στην διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ η πρόκληση μας.

Όλη μέρα χθες τα έχωναν στον "Σάτυρο" και στην fmvoice.gr για την πρόταση μας. Τους βάλαμε βλέπετε δύσκολα. Σήμερα, αφού το θέλουν στο... έτσι, προωθούμε λίγο την πρόκληση-πρόταση μας και τους λέμε: Θέλετε να σώσετε τον φορέα μας από την κατάρρευση, όπως διακηρύττετε; Καλέστε τον νέο μέτοχο του ΔΟΛ να πληρώσει άμεσα τις υποχρεώσεις του Συγκροτήματος στον ΕΔΟΕΑΠ. Από την στιγμή που αγόρασε τον ΔΟΛ, όλες οι υποχρεώσεις του Ψυχάρη φορτώνονται στον κ. Μαρινάκη. Σίγουρα θα μαζέψετε πολύ περισσότερα από τα 5 εκατ. της ΕΣΗΕΑ.

Ιδού η Ρόδος για να μας αποδείξετε τις προθέσεις σας.
---
ΕΔΟΕΑΠ και Ψυχάρης

Απάντησε (εύκολα) στην Ομάδα Καθημερινότητας.

Ας απαντήσει στην πρόκληση του "Σάτυρου". Να δώσει στην δημοσιότητα τις οφειλές των εκδοτών και των καναλαρχών και να απαιτήσει από τα "βαριά ονόματα" του επιχειρείν και των media να πληρώσουν τα χρωστούμενα τους, ώστε να μην κινδυνεύει με κλείσιμο ο Οργανισμός Περίθαλψης και Ασφάλισης των δημοσιογράφων. Γιατί να επιβιώνει δανεικά από την ΕΣΗΕΑ όταν μπορεί και οφείλει να απαιτήσει την εξόφληση των οφειλών των μπαταχτσήδων επιχειρηματιών;

Διαφορετικά το "μαγαζί" δεν σώζεται. 

---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου