Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

... η Sportime προ των πυλών...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τρεις παραιτήσεις υψηλόβαθμων στη S.Day, ετοιμάζει τη Sportime ο Περικλής Γκιόλιας



Πιθαναλογούνται και άλλες παραιτήσεις από την εφημερίδα του Κοντομηνά

Η νέα αθλητική εφημερίδα που ετοιμάζει ο Περικλής Γκιόλιας είναι «υπό ανάρτηση», έγραφε το ρεπορτάζ του Harddog το μεσημέρι της Δευτέρας για να καταδείξει το επείγον της πρόθεσής του. Οι εξελίξεις το βράδυ της ίδιας ημέρας επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέβαλαν στον εκδότη της SportDay, τον Τάσο Μπούρα, την παραίτησή τους τρία στελέχη της εφημερίδας για να μετάσχουν στη νέα εκδοτική κίνηση. Είναι ο Διευθυντής Σύνταξης Γεράσιμος Μανωλίδης, ο Σύμβουλος Έκδοσης Γιάννης Χωριανόπουλος, και ο αρτ νταϊρέκτορ Κώστας Χαροκόπος, ένας από τους καλύτερους του χώρου.

H Sportime

Στο ρεπορτάζ του Harddog αναφερόταν η προσπάθεια του Π. Γκ. να εξασφαλίσει έναν τίτλο παλιάς καταξιωμένης αθλητικής εφημερίδας που δεν κυκλοφορεί πλέον. Αποκαλύπτουμε τώρα ότι πρόκειται για την Sportime, την πρώτη ταμπλόιντ αθλητική εφημερίδα που άνοιξε νέους δρόμους στις αθλητικές εκδόσεις. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέραμε ότι ο Περικλής Γκιόλιας θα προτιμήσει να συνεργαστεί με ανθρώπους που γνωρίζει από τη θητεία του στην SporDay και υπολογίζεται ότι πέρα από τα τρία στελέχη που προαναφέρθηκαν μπορεί να υπάρξουν και άλλες διαρροές συντακτικού προσωπικού από την εφημερίδα του Δημήτρη Κοντομηνά, κάτι που θα δυσκολεύει την έκδοσή της. Και αυτό επειδή με τις αλλεπάλληλες περικοπές που έχουν προηγηθεί επί των ημερών Γκιόλια, αλλά και πριν από αυτόν, η SD λειτουργεί με οριακό αριθμό εργαζομένων.

Δεν είναι ο Ιβάν

Η νέα εφημερίδα δεν θα χρηματοδοτηθεί από τον Ιβάν Σαββίδη, όπως γράφτηκε, αλλά από εφοπλιστή που έχει αναμιχθεί και σε άλλες επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης (δεν είναι ο Μαρινάκης). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται αγώνας δόμου για τη συντομότερη δυνατή έκδοση της νέας Sportime και ότι είναι θέμα ημερών να ξαναδούμε στα περίπτερα τον ιστορικό τίτλο, τον οποίο εξασφάλισε ο Π. Γκιόλιας από την Τράπεζα Πειραιώς.

Τα γραφεία της εφημερίδας βρίσκονται στα Βόρεια Προάστια.
---
---
*

1 σχόλιο: