Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΕΦΚΑ - "εγγυημένο" δάνειο 10 εκ. ευρώ στον ΕΔΟΕΑΠ...

*
Aνασυγκρότηση
***
*

Δίνεται το δάνειο από τον ΕΦΚΑ,
πληρώνονται οι συντάξεις

Ίσως και αύριο, Τρίτη, ημέρα της κρίσιμης γενικής συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ, να πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις και οι μισθοί εργαζομένων και γιατρών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της στήλης, υπογράφηκε η σύμβαση του δανείου από τον ΕΦΚΑ, ύψους 10 εκατ. ευρώ, αφού η διοίκησή του αποδέχθηκε τις εγγυήσεις που έδωσε ο Οργανισμός των ΜΜΕ. Εγγυήσεις που σχετίζονται με χρέη 10,6 εκατ. ευρώ μεγάλων οργανισμών και διαφημιστικών εταιρειών. Οι απαιτήσεις του ΕΔΟΕΑΠ προσφέρθηκαν ως «εγγύηση» στον ΕΦΚΑ καθώς ο Οργανισμός κοινωνικής ασφάλισης έχει το δικαίωμα της καταναγκαστικής είσπραξης, σε αντίθεση με τον ΕΔΟΕΑΠ. Κατά πληροφορίες πάντα, ο ΕΦΚΑ δεν αποδέχθηκε τις απαιτήσεις του ΕΔΟΕΑΠ από εκδοτικούς ομίλους!

Η εκταμίευση της πρώτης δόσης θα γίνει μόλις υπογράψει η πάρεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και στον ΕΔΟΕΑΠ αναμένουν να εκταμιευθεί άμεσα και η δεύτερη δόση για να αντιμετωπιστούν τα επείγοντα οικονομικά προβλήματα του Οργανισμού.

---
---
*

2 σχόλια:

  1. Εκείνα τα 20 εκ. ευρώ που χρωστούν οι νοικοκυραίοι του ΕΣΟΕΑΠ στο ΑΚΑΓΕ τα έχουν υπ' όψιν τους οι άλλοι νοικοκυραίοι που δανείζουν από την ....οικογενειακή τους περιουσία, όταν την ίδια στιγμή στερούν τα πάντα από τον υπόλοιπο ελληνικό λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ Γ.Σ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ..ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ. Β.Κ.Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή