Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 19/7 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Στην Καθημερινή ΑΕ
θα τυπώνεται το "Πρώτο Θέμα"

Στην Καθημερινή ΑΕ θα τυπώνεται πλέον το "Πρώτο Θέμα", που διέκοψε τη συνεργασία του με την υπό κατάρρευση ῾Ἱριδα᾽῎. Τα έντυπα του ΔΟΛ θα τυπωθούν και αυτή την βδομάδα στην εταιρεία, η οποία οδεύει προς πλειστηριασμό έναντι ποσού 1 εκατ. ευρώ. Το τι θα συμβεί μετά, το γνωρίζουν οι τράπεζες.
---
Οι απολύσεις των εργαζομένων
στο Star και η αγωγή εναντίον Παππά

Στις 3ο Ιουλίου 2015 ο ΑΝΤ1 είχε διαλέξει να απολύσει 40 με 50 τεχνικούς. Δύο χρόνια αργότερα και με το άλλοθι της εθελούσιας το Star ετοιμάζεται για δραματική μείωση του προσωπικού με απολύσεις που θα ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα και θα συνεχιστούν ως και το Σεπτέμβριο. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η αγωγή εναντίον των Παππά, Τσακαλώτου και Κρέτσου. Για τις απολύσεις δεν ευθύνεται η διοίκηση ή το μνημόνιο το οποίο τόσο πολύ θαυμάζουν το σύνολο των σταθμών, αλλά η απόπειρα να αδειοδοτηθούν οι τηλεοπτικοί σταθμοί και άρα η κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός που δεν νομιμοποίησε το παράνομο καθεστώς λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών.
---
Ρευματοκλοπή από σταθμούς

Ο ΔΕΔΔΗΕ οφείλει να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση της εκτεταμένης ρευματοκλοπής που διαπιστώθηκε στο όρος Αιγάλεω. Το θέμα αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, όπου αναφέρθηκε πως την υπόθεση έχει αναλάβει ήδη η Αστυνομία.
---
Γκόριτσα - Πανιώνιος στη Nova

Tη ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, Γκόριτσα - Πανιώνιος θα μεταδώσουν τα Novasports αυτή την Πέμπτη, στις 21.45. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports3HD, την υπηρεσία Nova Go καθώς και σε ηχητική μετάδοση από το WEB TV του novasports.gr
---
Μετακίνηση από την 24Media

Μετακίνηση για την Ελένη Χατζημήτσου, στέλεχος Εμπορικού της 24Media, η οποία ανέλαβε θέση διευθύνουσας συμβούλου στο Κολέγιο Τεχνολογίας «Athens Tech College», με το οποίο έχει συνεργασία η 24Media και η Intracom Holdings.
---
Δέσμευση των εταιρικών
λoγαριασμών της ΑΕΠΙ

Δεσμεύτηκε τo σύνoλo των εταιρικών λoγαριασμών της ΑΕΠΙ πριν από λίγη ώρα εξαιτίας της μή εξυπηρέτησης δανείoυ στη Eurobank 3,5 εκατ. ευρώ.
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου