Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Αύριο Δευτέρα, 3 Ιουλίου, η δίκη του Λιακουνάκου

*
Aνασυγκρότηση
***
*

Εκδίκαση ποινικής δίωξης
για Λιακουνάκο και 5 στελέχη


Άλλο ένα δικαστήριο έχει να αντιμετωπίσει ο Θωμάς Λιακουνάκος, εκδότης του Κέρδους που έχει φεσώσει τους εργαζομένους του. Δεν τους πλήρωνε επί χρόνια και τους χρωστάει από τον Μάρτιο του 2013! Τα δυο τελευταία χρόνια σταμάτησε να πληρώνει και ασφαλιστικές εισφορές. Αύριο, 3 Ιουλίου, εκδικάζεται η ποινική δίωξη εναντίον του κι άλλων πέντε διευθυντικών στελεχών έπειτα από μηνύσεις εργαζομένων.

Σε ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ και ΜΜΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον πολυετή αγώνα των εργαζομένων της εφημερίδας “ΚΕΡΔΟΣ”.

Όπως σημειώνει “Οι συνάδελφοι, μετά από σειρά αγωνιστικών κινητοποιήσεων ενάντια στις αντεργατικές μεθοδεύσεις και τα τερτίπια της εργοδοσίας, βρίσκονται σήμερα σε πλήρη ομηρεία. Τους οφείλονται δεδουλευμένα από το Μάρτιο του 2013, ενώ εδώ και χρόνια η επιχείρηση δεν καταβάλλει ούτε τις ασφαλιστικές εισφορές.

Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 εκδικάζεται ποινική δίωξη κατά του Θωμά Λιακουνάκου και άλλων 5 διευθυντικών στελεχών, με την κατηγορία της κατά συρροήν μη καταβολής δεδουλευμένων, κατόπιν μηνυτήριων αναφορών του ΣΕΠΕ και μήνυσης εργαζομένων.

Το ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ και ΜΜΕ δηλώνει την έμπρακτη αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της εφημερίδας «ΚΕΡΔΟΣ» και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα τους.

(Η΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο, Κτίριο Προκάτ, Αίθουσα 2, Κτίριο τ. Σχολής Ευελπίδων).

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου