Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Όλα στο κόκκινο - "Αυγή" και ραδιοφωνικός σταθμός...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

2.700.000 ευρώ κοστίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ
η «Αυγή» και ο σταθμός «Στο Κόκκινο»

Σύμφωνα με πληροφορίες από απόλυτα έγκυρες πηγές, τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται κυριολεκτικά στο κόκκινο, με πιο πιθανή εξέλιξη τη συρρίκνωσή τους.

Το πρόβλημα, το οποίο επικεντρώνεται στο τεράστιο οικονομικό κόστος της λειτουργίας τους, απασχόλησε σε πολύ υψηλό επίπεδο το κόμμα, σε επανειλημμένες συσκέψεις του Τομέα ΜΜΕ, με επικεφαλής τον γραμματέα.

Η ζημία από την έκδοση της «Αυγής» ανέρχεται σε 700.000 ευρώ τον χρόνο και από τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» στα 2.000.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία του ημερήσιου φύλλου της «Αυγής» είναι 1.000 φύλλα και του κυριακάτικου γύρω στα 2.700, η δε ακροαματικότητα του ραδιοφωνικού σταθμού κινείται μεταξύ 2% και 2,5%.

Οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι για την εφημερίδα είναι να σταματήσει το ημερήσιο φύλλο και να παραμείνει το κυριακάτικο, με ενίσχυση του περιεχομένου του με θέματα ελκυστικά για τον μέσο ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ. Για τον ραδιοφωνικό σταθμό έχει τεθεί ακόμη και θέμα διακοπής της λειτουργίας του, με όλο το βάρος να πέφτει στο site.

Το μόνο σίγουρο αυτήν τη στιγμή είναι ότι οι εργαζόμενοι στην «Αυγή» έχουν να πληρωθούν μήνες…

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου