Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 6/7 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Που ενίκησες τη Σάντος"...
και άλλα πολλά έχει ο mediaρχης 

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Ηχηρή επιστροφή;
Οι σχέσεις τους, εδώ και χρόνια, καλές. Πολύ καλές. Παραλίγο να συνεργαστούν και πέρυσι αλλά ας όψεται το… ΣτΕ. Και λέγεται ότι του σε εκδότη, δημοσιογράφο και παρουσιαστή να αναλάβει γενικός διευθυντής στο νέο concept. Σε μια… ηχηρή επιστροφή. Για να δούμε…

Θα δούμε τα φιλικά;
Οι αγώνες προετοιμασίας Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ έχουν κλείσει, ως γνωστόν, στη Nova. Οχι όμως και του ΠΑΟΚ. Πουθενά ακόμη! Υπάρχουν διαφωνίες… Στην ΠΑΕ θα επιχειρήσουν να δείξουν κάποια από τα ματς από το κανάλι του συλλόγου στο Youtube, εφόσον βέβαια υπάρχει αξιόπιστο ίντερνετ στο εκάστοτε γήπεδο.

ΔΗΣΥ… Τύπος
Οι έσχατες εξελίξεις στο χώρο της κεντροδεξιάς και οι διεργασίες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μετά το συνέδριο, «ενεργοποίησαν» γνωστό εκδότη που φιλοδοξεί να εκδώσει κυριακάτικη εφημερίδα που θα στηρίζει τις θέσεις του φορέα. Το πλάνο τη θέλει να κυκλοφορεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Βολιώτικα…
Στο ΕΣΡ θα προσφύγει η ιδιοκτησία της εφημερίδας «Μαγνησία» κατά του τηλεοπτικού σταθμού Astra, η ιδιοκτησία του οποίου αρνήθηκε πεισματικά να μεταδώσει την αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με κατηγορούμενους τον εκδότη, τον διευθυντή και την αρχισυντάκτρια της εφημερίδας. Τη μήνυση είχε υποβάλει εναντίον τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γ. Μουλάς για συκοφαντική δυσφήμηση.

Απορρίψεις
Απορρίφθηκε από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης το αίτημα της κυριότητας του τίτλου «Κόκκινος Πρωταθλητής» από τους ανθρώπους του… «Πρωταθλητή». Απορρίφθηκε επίσης το αίτημα του Νίκου Μανεσιώτη για τις ονομασίες «Νέα Εφημερίδα» και «Κυριακάτικη Εφημερίδα», εξ ου και κυκλοφόρησε την εβδομαδιαία εφημερίδα «Κυριακάτικη».

Non paper
Κυβέρνηση εν… τρικυμία και στο θέμα του ΕΣΡ. Κι αυτό διότι στον φίλα συριζέικο Τύπο του Σαββατοκύριακο δημοσιεύτηκαν διάφορα θέματα, του στυλ ότι το συμβούλιο αντί να αποφασίσει για τις τηλεοπτικές άδειες, ασχολείται με το… «Survivor». Εγινε το… non paper, ε;

Που ενίκησες τη Σάντος…
Το «Φως των Σπορ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου προσφέροντας στους αναγνώστες του ολόκληρο το πρωτοσέλιδο (στην τελευταία σελίδα) της 5ης Ιουλίου 1961 με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σάντος (του Πελέ). Εξυπνη κίνηση από τους συναδέλφους.

Παρεμπιπτόντως, κάθε Κυριακή άρχισε να γράφει στήλη μίντια ο συνάδελφος Αντώνης Φουντής στο «Φως». To the point – και keep walking.

Έφυγε
Αλλαγή… πορείας για τον Θανάση Ασπρούλια. Ο συνάδελφος παραιτήθηκε από το sdna.gr καθώς πιάνει δουλειά στη FIBA και το Champions League «με στόχο τη διάδοση και την προάσπιση των υγιών μηνυμάτων του μπάσκετ», όπως πόσταρε. Παραμένει όμως στην Cosmote TV.
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Που ενίκησες τη Σάντος του Πελέ και έχασες απ' το Φωστήρα του Δεϊμέζη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή