Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 26/10 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Σαββίδης, η Λίλη και ο Κωστόπουλος

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday» Sportday»

Σαββίδης (1)
Η εταιρεία Dimera, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, πήρε τη χορηγία της Λίγκας για να διαφημίσει το νέο τηλεοπτικό κανάλι που θα… στηθεί. Τι θα γίνει όμως αν εκπέσει η νομιμότητα του διαγωνισμού στο ΣτΕ; Η χορηγία ισχύει ακόμη κι αν δεν υπάρξει τελικά κανάλι όπως έχει προβλεφθεί στην σύμβαση που θα υπογραφεί με την Super League. Αν δεν έχει κανάλι, θα μπορεί να διαφημίσει κάτι άλλο (όχι όμως τον… ΠΑΟΚ, εννοείται). Π.χ. το ξενοδοχείο «Μακεδονία».

Σαββίδης (2)
Πολύ κοντά στον Ιβάν Σαββίδη για τη δημιουργία του νέου καναλιού βρίσκεται ο πρώην διεθνής μέσος και νυν Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης. Και δεν ήταν τυχαία η πρόσφατη παραίτηση της συζύγου Ζαγοράκη, Ιωάννας Λίλη, από την εκπομπή της στο Μακεδονία TV…

Μαυραγάνη
Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα στο Epsilon TV μια νέα εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή με τίτλο «Επίκαιρα» και παρουσιάστρια τη Φαίη Μαυραγάνη, μια από τις πλέον αξιοπρεπείς δημοσιογράφους και παρουσιάστριες, η οποία θα συνεχίσει και τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού κάθε Σαββατοκύριακο.

Action FM 104,6
Ο Δημοσθένης Καρμοίρης θα έχει ρόλο πίσω από τα μικρόφωνα στο νέο πρόγραμμα (από 1/11) του ανανεωμένου ραδιοφωνικού σταθμού Action FM 104,6. Η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά 12:00 με 14:00, μαζί με τον Χρήστο Κώνστα!, και θα σχολιάζει… τα πάντα.

Καμπουράκης
Στον κόσμο του διαδικτύου εισήλθε ο δημοσιογράφος του Mega, Δημήτεης Καμπουράκης, δημιουργώντας το Lionnews.gr. ανάμεσα στους συνεργάτες του συγκαταλέγονται οι Στέλλα Αλαφούζου, Αντώνης Αναστασόπουλος, Γιώργος Αποστολόπουλος, Ελενα Ζαβιτσάνου, Νίκος Κατσίμπαλης, Θοδωρής Κολλυδάς, Βούλα Κουρκουλή, Κώστας Λάβδας, Μαρία Λεκάκου, Γιούλα Ράπτη και άλλοι.

20.000 αλλιώς… μούγκα
Αρκετοί ραδιοφωνικοί σταθμοί (κυρίως της Θεσσαλονίκης) κλήθηκαν να πληρώσουν από 20.000 ευρώ για τη μετάδοση του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Από τον Ολυμπιακό απάντησαν, και ορθώς, ότι «είναι στην ευχέρεια κάθε ΠΑΕ, το πώς θα διαχειριστεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της».

Κωστόπουλος στον Γιαννακόπουλο
Το Ratpack.gr αποτελεί το νέο αντρικό site της DPG Digital Media, του πληρέστερου δικτύου digital media στην Ελλάδα και φέρει την υπογραφή έμπειρων συντακτών του χώρου, καθώς και την επιμέλεια του υπεύθυνου Lifestyle περιεχομένου Πέτρου Κωστόπουλου. Με την πλούσια θεματολογία του που περιλαμβάνει κατηγορίες όπως στυλ, σχέσεις, άποψη, αθλητισμός, συνεντεύξεις, γυναίκες, αυτοκίνητο, ταξίδι, τεχνολογία, αλλά και προτάσεις για έξοδο, φαγητό και διασκέδαση.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου