Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

... "Σύμφωνο Εργασίας" το ονόμασαν, στον ΔΟΛ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Σύμφωνο Υποταγής είναι ...
.
και ΕΓΚΛΗΜΑ !!!
*

7 σχόλια:

  1. "Φωτιά & τσεκούρι στους προσκυνημένους"
    Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

    Ο όρος «Νενέκος», είναι συνώνυμος της εθνικής προδοσίας και μάλιστα του χειρίστου είδους, καθώς ο προδότης δεν περιορίζεται απλά στην επαίσχυντη πράξη της προδοσίας, αλλά παίρνει εμφανώς το μέρος του εχθρού, τασσόμενος εμπράκτως εναντίον των συμπατριωτών του.
    Ο Δημήτριος Νενέκος έγινε οπλαρχηγός του προκρίτου της Πάτρας Βενιζέλου Ρούφου αφού προηγουμένως δολοφόνησε τους πολεμιστές Σπανοκυριάκο και Σαγιά που διεκδικούσαν το ίδιο αξίωμα.
    Αρχικά διακρίθηκε στις πολιορκίες της Πάτρας και του Μεσολογγίου, αλλά μετά την άλωση του, συνεργάστηκε με τον αλβανικής καταγωγής, Αιγύπτιο στρατηγό Ιμπραήμ, ο οποίος του προσέφερε ορισμένα προνόμια. Το 1826 προσκύνησε και συμπαρέσυρε μαζί του και πολλούς άλλους. Το 1827, επικεφαλής των Τουρκοπροσκυνημένων πολέμησε εναντίον των Ελλήνων και τους νίκησε. Για αυτά τα «κατορθώματα» του και με τη μεσολάβηση του Ιμπραήμ, έγινε με διαταγή του Σουλτάνου, «μπέης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... το θέμα που δημιουργήθηκε είναι μια πρόκληση για την πλειοψηφία της διοίκησης της ΕΤΗΠΤΑ ...
    ... οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ζητήσει απ' όλους όσοι υπογράψουν αυτό το κατάπτυστο κείμενο, να υποβάλλουν αίτηση διαγραφής από την ΕΤΗΠΤΑ ...
    ... τέτοιοι άνθρωποι κάνουν μόνον ζημιά στο εργατικό κίνημα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αξιοσημείωτο, ότι από αυτούς τους τεχνικούς που συμφωνούν, ένα ποσοστό γύρω στο 10% έχει αποδοχές πάνω από το πλαφόν των 1500 ευρώ. Το υπόλοιπο 90% γιατί εμπλέκεται στη διαδικασία; Δεν υπάρχει αξιοπρεπής δικαιολογία να επικαλεστούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... το έχουμε ξαναπεί: Η αξιοπρέπεια είναι είδος σε ανεπάρκεια, για μια μερίδα εργαζομένων στον ΔΟΛ ...
    ... δυστυχώς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν υπάρχει ΕΤΗΠΤΑ πλέον με αυτό το προεδριο. έχουν αφήσει τον εργαζόμενο απροστάτευτο μήνες τώρα. είναι μαριονέτες του οθωνα και το μόνο που τούς ενδιαφέρει είναι η καρέκλα οι αρπαχτές και τα παϊδάκια στα καλύβια στην υγειά των κορόιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... οι ευθύνες του Θεοχάρη είναι μεγάλες ...
    ... ούτε την υστεροφημία του δεν έχει προστατέψει - πόσο μάλλον όλους αυτούς που συμβουλεύει ...
    ... όσο γρηγορότερα φύγουν, τόσο το καλύτερο για τους εργαζόμενους - μέλη της ΕΤΗΠΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΟΛ

    ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
    ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
    ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
    ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
    ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Με αφορμή την επιχειρούμενη μείωση αποδοχών των εργαζομένων στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΠΠΗΤ και ΠΕΛ αποφάσισαν και γνωστοποιούν την πραγματοποίηση 3ωρης στάσης εργασίας αύριο Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012, από 10.00 π.μ. μέχρι 1.00 μ.μ.
    Καλούμε τους συναδέλφους να μην αποδέχονται και να μην υπογράφουν καμία πρόταση μεταβολής των μισθολογικών και άλλων όρων εργασίας και να μην απεμπολούν εργασιακά δικαιώματα.
    Οι Ενώσεις καλούν τους συναδέλφους που εργάζονται στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη σε συνέλευση στο χώρο εργασίας (Μιχαλακοπούλου 80) αύριο, Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012, στις 10.00 π.μ. για να συζητηθούν αναλυτικά οι εξελίξεις.

    Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή