Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

... η ΕΡΤ, η EBU και η συνέχεια ...

*
Τυπολογίες
***
*


EBU: Σταματάμε το σήμα της ΕΡΤ

Την απόφασή της να διακόψει την παροχή της τεχνικής βοήθειας προς την ΕΡΤ ανακοίνωσε η EBU. Η διακοπή της μετάδοσης του σήματος θα γίνει την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013, στις 9.00 το πρωί. Στην απόφαση της EBU αναφέρεται ότι η προσωρινή αντικατάσταση της ΕΡΤ, Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση (EDT), θα μεταδίδει τις υπηρεσίες ειδήσεις αυτή την εβδομάδα. Η ηγεσία της EBU έχει ήδη διαμηνύσει στην ελληνική κυβέρνηση πως θα προσφέρει υποστήριξη και τεχνογνωσία στη διάδοχο της ΕΡΤ, τη ΝΕΡΙΤ.

***

Λέμε και πάλι όχι στο «μαύρο»

Μετά την ανακοίνωση για τη διακοπή του σήματος της ΕΡΤ από την EBU, το www.thepressproject.gr αποφάσισε να συνεχίσει τη μετάδοση του προγράμματος με δικά του μέσα, όπως είχε κάνει ήδη από τo βράδυ της 11ης Ιουνίου 2013. Οι 2.500.000 χρήστες του διαδικτύου που μέχρι σήμερα είχαν πρόσβαση στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, της ΕΤ3 και της ΕΡΑ μέσω τουwww.thepressproject.gr θα συνεχίσουν να λαμβάνουν απρόσκοπτα το σήμα και μετά την Τετάρτη 21 Αυγούστου, ημερομηνία που, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της EBU, θα σταματήσει τη μετάδοση της ΕΡΤ τόσο μέσω δορυφόρου, όσο και μέσω internet.

Παράλληλα το www.thepressproject.gr δίνει τη δυνατότητα σε όποιο site ή blog ενδιαφέρεται να μεταδίδει το σήμα της ΕΡΤ να ενσωματώσει ελεύθερα τον κώδικα του player στις σελίδες του. Οι τηλεοπτικοί και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που επιθυμούν να μεταδίδουν το σήμα των ΕΡΤ και ΕΡΑ σε υψηλή ανάλυση, μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνούν στο

e-mail: info@thepressproject.gr
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου