Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

... οι δημοσιογράφοι της ΔΤ είναι άνεργοι; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δημοσιογράφοι της ΔΤ
«διεκδικούν» το επίδομα
των 700 ευρώ της ΕΣΗΕΑ

Ένα περίεργο όσο και δυσάρεστο φαινόμενο λέγεται ότι παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στους διαδρόμους της ΕΣΗΕΑ.

Συγκεκριμένα, μαθαίνουμε ότι συνωστίζονται απολυμένοι δημοσιογράφοι της πρώην ΕΡΤ, οι οποίοι όμως εργάζονται στην «Δημόσια Τηλεόραση» με τη σύμβαση των 1.200 ευρώ και επιχειρούν να διεκδικήσουν το επίδομα των 700 ευρώ που δίνει η Ένωση Συντακτών στους άνεργους!

Από το ρεπορτάζ μας έως αυτή την ώρα, δεν έχει προκύψει κάποια περίπτωση δημοσιογράφου που κατάφερε να καταθέσει τα χαρτιά του με προοπτική να το πάρει, ωστόσο και μόνο ότι κάποιοι το επιχειρούν και φλερτάρουν με την ιδέα τούς καθιστά επικίνδυνους για τον κλάδο, θλιβερούς και αλήτες, δεδομένου ότι θα το στερηθεί κάποιος δημοσιογράφος που το έχει πραγματικά ανάγκη!

Η Ένωση Συντακτών οφείλει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτική, να τριπλο-τσεκάρει τις αιτήσεις και φυσικά να απομονώσει, ακόμη και με πειθαρχικά μέτρα όσους επιχειρήσουν να την παραπλανήσουν!

Η αναφορά του Enimerosi24, ούτε τυχαία είναι ούτε πολύ περισσότερο παραπλανητική, γνωρίζουμε για τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις υπάλληλων της ΔΤ που αμείβονται - όπως ήδη αναφέρθηκε με τη σύμβαση των 1.200 ευρώ - και, παρόλα αυτά έφθασαν στην Ακαδημίας στην αρχή της εβδομάδας για να διεκδικήσουν το επίδομα! Ελπίζουμε και ευχόμαστε το περιστατικό να ήταν μεμονωμένο!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου