Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

... οι 11+ ανασφάλιστοι και απλήρωτοι του ThePressProject ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

1101.gr: Αγάπη μου,
δεν είναι αυτό που νομίζεις!
Εφήμερος, Κάσδαγλης, Λεοντόπουλος
Δημόσια επιστολή πρώην συντελεστών του ThePressProject - Τι απαντάει ο Κώστας Εφήμερος

Eντεκα πρώην συντελεστές του ThePressProject του Κώστα Εφήμερου (Παπαδόπουλου) ανήρτησαν μία δημόσια επιστολή σχετικά με την καμπάνια των 1101 και την εμπειρία τους από το ThePressProject και μας την έθεσαν υπόψιν μας προς δημοσίευση (το κάνουμε αν και με λίγη καθυστέρηση).

Οι 11 -Ελευθερία Αλαβάνου , Μυρτώ Αρετάκη , Χριστίνα Βασιλάκη , Νίκος Γιαννούλας , Παύλος Ζαφειρόπουλος , Χριστόφορος Κάσδαγλης, Νικόλας Λεοντόπουλος , Κώστας Μποϊδάνης , Δημήτρης Μπούνιας , Σταύρος Παπαϊωάννου, Φίλιππος Πετρίδης- γράφουν τη δική τους αλήθεια για το ThePressProject και μετά την επιβεβαίωση ότι η καμπάνια των 1101 δεν είναι παρά μια ακόμα απόπειρα συλλογής χρημάτων από τον Κώστα Εφήμερο, ιδιοκτήτη του ThePressProject και της εταιρείας πληροφορικής Bits’n’bytes.

Οι 11 περιγράφουν την εργασιακή πραγματικότητα στο TPP, όπου διαχρονικά ο κανόνας είναι η απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία. Οπως καταγγέλλουν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι εργαζόμενοι δεν είναι ασφαλισμένοι, δεν έχουν συμβάσεις και γενικότερα υπάρχει μια αποστροφή προς κάθε είδος έγγραφου παραστατικού. Πολλοί από τους συνεργάτες που αποχώρησαν απλήρωτοι όχι μόνο δεν εξοφλήθηκαν αλλά συχνά αντιμετώπισαν τον εργοδοτικό αυταρχισμό και ανοίκεια συμπεριφορά, επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν μέρος των δεδουλευμένων!

Στις καταγγελίες των 11 απάντησε ο Κώστας Εφήμερος ΕΔΩ (ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια κι ο διάλογος που ακολουθούν τις εξηγήσεις - απαντήσεις Εφήμερου)

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή των 11 με τίτλο 1101.gr: Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις!
---
πηγή: http://zoornalistas.blogspot.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου